Kuvings, ultima inovație în materie de presă la rece

Beneficiile consumului de suc obținut prin presarea la rece au fost îndelung studiate la nivel internațional, demonstrându-se că absorbția nutrienților este de aproape 4 ori mai rapidă (65%) decât în cazul în care legumele sau fructele sunt consumate ca atare (17%)*. Astfel, timpii de absorbție se situează în intervalul 10-15 minute în cazul unui suc obținut prin presare la rece, versus 3,5 ore în cazul consumului clasic de fructe și legume.

Raw Chef Ligia Pop susține beneficiile pentru sănătate ale presării la rece, oferite de slow juicer-ul Kuvings, care păstrează vitaminele şi nutrienții din legume, fructe, frunze sau vlăstari, grație procesului de stoarcere la viteză redusă de 60 rpm.

De exemplu, sucul obţinut cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings conține până la de 5,2 ori mai multă vitamina C decât cel obținut prin centrifugare**.
Acest lucru se datorează oxidării care apare în cazul centrifugării și care distruge nutrienții și vitaminele din suc.

“Plantele verzi sunt pline de energie solară și sunt bogate în antioxidanți, vitamine, minerale prețioase precum calciu, magneziu și fier, enzime vii, fitonutrienți și aminoacizi. Pentru o absorbție corectă în organism, ar trebui să consumăm cantități mari de frunze verzi și să mestecăm fiecare bucățică de cel puțin 40 de ori. Și cum acest lucru este destul de greu de realizat, sucurile presate la rece sunt alegerea perfectă pentru sănătate”, a declarat Ligia Pop, Raw Chef.

Tehnologia Kuvings permite obţinerea prin presare la rece, în cel mai simplu mod, a unui suc natural 100% omogen, bogat în vitamine, enzime şi nutrienți.
Spre deosebire de storcătoarele prin centrifugare care distrug nutrienţii, storcatorul Kuvings produce o cantitate mai mare de suc, minimizând pierderile de vitamine și oxidarea sucului.

“Kuvings este o presă la rece versatilă, care poate face o mutitudine de preparate - de la sucuri, smoothie-uri, lapte de migdale, piureuri pentru cei mici și până la înghețate. Produsul răspunde prin urmare unei reguli foarte importante în alimentația sănătoasă: o diversitate mare a alimentelor, de la zi la zi, de la săptămână la săptămână, astfel încât corpul să primească o paletă largă de nutrienți ușor de folosit”, a adăugat Raw Chef Ligia Pop.

Storcătorul prin presare la rece Kuvings include elemente de inovație precum pâlnia extralargă (7,5 cm), care permite stoarcerea fructelor și legumelor întregi, economisind în acest fel timpul alocat curățării sau tăierii acestora.
În plus, fiecare produs din gama Kuvings are inclusă o carte de rețete și un kit gratuit de accesorii pentru smoothie și înghețată.

Motorul puternic de 240W asigură o calitate constantă, funcţionează silenţios şi stoarce chiar şi legume tari. Presa la rece Kuvings este uşor de montat şi folosit, iar peria rotativă permite curăţarea aparatului mult mai rapid şi fără efort. În plus, axul melcat și sita sunt confecționate din ULTEM, un material ecologic foarte rezistent, alături de vasul fabricat din Tritan™, material care nu conține BPA (Bisphenol A).

Presa la rece Kuvings poate fi achiziționată online de pe site-ul www.kuvings-romania.ro și are garanție  5 ani.
Pentru rețete și sfaturi vă invităm pe pagina de facebook KuvingsRomania.

 

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod