Invata limba engleza

Anul acesta, lista de prioritati incepe cu tine. Pentru ca, anul acesta TU esti cel mai important target al tau. Te vrei intr-o forma mai buna, intr-o postura mai avantajoasa si, de ce nu mai studioasa?

In 2016, poti sa te pui la punct. Poti sa citesti mai mult si sa iti perfectionezi cunostintele de engleza. Altfel. Chiar intr-un Sat Englez. La Angloville. Pentru ca, acum, ai la dispozitie niste preturi mai bune si mai inspirate.

Daca inca nu stii ce este Satul Englez, atunci ia aminte. E vorba de un program intensiv de imbunatatire a limbii engleze, unde studiul se imbina cu relaxarea.

Situat intr-o zona montana deosebita, Angloville ofera un program extrem de eficient pentru adulti. De ce? Pentru ca, timp de 6 zile, nu ai incotro si vorbesti doar limba engleza.  Si doar cu vorbitori nativi, pe diverse teme.

Si uite asa, poti sa inveti sa colaborezi, sa livrezi si sa negociezi mai bine. Totul in cadrul unui mediu relaxant.

Daca iti inchipui ca Angloville este un program batos si inchistat, care se adreseaza companiilor, te inseli. Pentru ca vorbim de o activitate care vrea sa atraga oameni ca tine. Dornici sa fie mai buni. Mai relaxati. Mai fluenti in engleza.

Acum, ai la indemana 3 variante de participare in program: Angloville Tandem, Private si Private+.
Totodata, in 2016, poti vizita si experimenta o zi intreaga in Satul Englez prin optiunea - Try Angloville la dar 199 de lei.Afla mai multe despre Angloville pe http://angloville.ro/program/satul-englez/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod