Îndrăzniți să purtați negru: șase motive pentru a alege noul detergent lichid concentrat pentru rufe închise la culoare SA8™ Black AMWAY HOME™

Detergentul lichid concentrat SA8 Black menține intensitatea culorilor nopții.
Negrul este mereu la modă, iar acum avem cel puțin șase motive ca hainele de culoare neagră să nu se mai decoloreze.

Noul detergent lichid concentrat pentru rufe închise la culoare SA8 Black combină șase caracteristici și beneficii care curăță țesăturile, în timp ce păstrează culorile intense ale nopții. Acest detergent lichid de rufe are la bază tehnologia exclusivă BIOQUEST FORMULA™. Astfel hainele dumneavoastră își vor păstra eleganța și intensitatea culorii naturale o perioadă mai lungă de timp.

Șase beneficii și caracteristici ale detergentului lichid

Detergentul lichid pentru rufe păstrează pentru mai mult timp intensitatea culorii rufelor negre sau închise la culoare, beneficiind de ultimele inovaţii în domeniul protejării culorii și a ţesăturii. Acest produs Amway are la bază tehnologia exclusivă BIOQUEST FORMULA™, obţinută și din surse naturale precum nuci de cocos, citrice și minerale.
Noul detergent lichid concentrat pentru rufe închise la culoare SA8 Black îmbunătăţește aspectul ţesăturilor vechi din bumbac prin îndepărtarea microfibrelor. Previne decolorarea ţesăturii și transferul culorilor pentru ca rufele să reziste mai mult timp. Acest produs este testat dermatologic și conține ingrediente obținute din surse naturale, sigure pentru întreaga familie și mediul înconjurător. Mai mult, acest detergent lichid concentrat nu lasă reziduuri iritante pe ţesături.

Ingrediente active pentru protecția culorii

Polimerul din acest detergent de rufe reușește să prevină transferul de culoare din timpul spălării. Mai mult, una dintre enzime (celuloza), poate chiar îmbunătăţi aspectul ţesăturilor mai vechi din bumbac, prin înlăturarea microfibrelor, făcându-le să arate ca noi.

Formulă delicată potrivită pentru majoritatea țesăturilor lavabile și culorile: negru, alb și culorile curcubeului

Acest detergent delicat este ideal pentru orice țesătură, chiar și pentru cele multicolore (de exemplu, o bluză cu dungi albe și negre).
Ingredientele speciale ale detergentului lichid protejează culoarea pentru a minimiza decolorarea și transferul culorii. O atenție sporită este recomandată pentru unele piese vestimentare deoarece unii producători pot folosi coloranți care nu se potrivesc acelui tip de material. Din acest motiv, Amway recomandă să sortați rufele și să le spălați în funcție de gama coloristică a țesăturii, a greutății materialelor în vederea obținerii unei centrifugări eficiente a mașinii de spălat.

Sigur și delicat


Detergentul lichid concentrat pentru rufe închise la culoare SA8™ Black a fost testat dermatologic și biodegradabil, nelăsând reziduuri iritante pe țesături, și conţine ingrediente obţinute din surse naturale - sigure pentru familia dumneavoastră şi pentru mediul înconjurător.

SA8 Black este un produs foarte practic și ușor de utilizat, perfect pentru mașina de spălat.
Formula sa concentrată permite reducerea costurilor, dar și consumul de energie, fiind potrivit pentru orice temperatură. Însă, cea mai bună performanță este atinsă în momentul în care este folosit la temperaturi joase.

Mod de întrebuințare:

Spălare în maşina de spălat: SA8 Black este recomandat pentru temperaturi între 15°C - 60°C. Cantitatea indicată se aplică maşinilor de spălat cu o capacitate de 4-5 kg. Urmați instructiunile specifice tipului de ţesătură.

Spălare manuală: Dizolvaţi 5 ml în 10 litri de apă. Spălați rufele. Clătiţi cu apă din abundență. Uscaţi rufele.

O măsură = 20 ml

Amway recomandă alegerea balsamului pentru rufe SA8™, care înmoaie şi relaxează delicat fibrele ţesăturilor pentru a uşura munca de călcare. Este disponibil în două variante de parfum încântătoare – Garden Blooms și Alpine.

DE UNDE POT FI ACHIZIȚIONATE


Detergentul lichid concentrat pentru rufe închise la culoare SA8™ Black AMWAY HOME™ poate fi achiziționat prin intermediul celor 40.000 de Întreprinzători Amway din România.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați:  http://www.amway.ro/product/250508,detergent-lichid-concentrat-pentru-rufe-inchise-la-culoare-sa8-black-amway-home#.VDOii9y-pY8
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod