In Friendship I trust- Carnetelul de vise și visuri

“Friendship Affairs” continua seria Carnetului de vise și visuri, lansat in aceasta  primavara. “Friendship Affairs” este dedicatia speciala pentru toti prietenii dragi si poarta semnatura Noemi Meilman. "Cred in “love affairs”, dar mai cred ca “friendship affairs” sunt pentru totdeauna.  Am ales pentru aceasta prima serie cateva cupluri celebre de prieteni:  Lee Miller & Pablo Picasso, Anna Piaggi & Karl Lagerfeld,  Elizabeth Taylor & James Dean si Michael Jackson & Diana Ross".


Carnetul a fost realizat din hartie reciclata, are dimensiunile de 15,5 cm latime si 21 cm inaltime si are 96 de pagini, cusute cu ata. Ca si la prima editie, carnetele au fost manufacturate in atelierul Fabrik. Este pastrat elementul “unicat” prin taierea si lipirea bucatilor de tapet, astfel incat fiecare carnet isi are propria poveste, la fel cum fiecare poveste de prietenie este diferita.  Au fost folosite doua modele de tapet, unul cu pene si celalalt, cu carti de joc.  Grafica este semnata: Cristian Grigorie, de la AQuestion.ro.
In primvara lui 2016, seria carnetelor va continua cu alte relatii de prietenie celebre.

Friendship Affairs notebooks pot fi achizitionate de la Molecule F Concept Store Promenada,  Morodan Shop si  Visuell.ro, la pretul de 68 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod