Ikea te invita în lumea copiilor!

Căsuța de păpuși știe o mulțime de povești cu prințese. Între pereții ei de carton locuiesc șoricei, ursuleți și nelipsitele păpuși în rochii colorate, așa cum și-a dorit mica prințesă a casei. În apartamentul vecin, șinele de tren ocupă jumătate din cameră. Năzdrăvanul familiei găsește un nou colț și o nouă rută în fiecare zi. Joaca nu se oprește până seara, când povestea de noapte bună îi poartă către alte lumi.

Casele în care se află copii sunt spații magice în care ei cresc și își dezvoltă imaginația, în care învață să fie responsabili și organizați.
În magazinul IKEA am creat un întreg univers dedicat lor, celor mai importanți oameni din lume. De la mobilierul prietenos, până la accesoriile pline de culoare și jucăriile potrivite pentru fetițe și băieți deopotrivă, departamentul pentru copii este plin de veselie.

Pentru că le sărbătorim ziua în curând, am găsit câteva idei de surprize pentru copiii mai mari sau mai mici.

Prima zi de vară este dedicată copiilor, așa că luni, 1 iunie, între 13:00 și 18:00, vom pregăti o petrecere pentru toți prichindeii care vor trece pragul Magazinului IKEA.
La intrarea în Showroom îi așteaptă un atelier de creație în care vor decora și picta ghivece, cutii de carton și vor confecționa brelocuri. Înainte de linia caselor, micuții se vor putea bucura de numere de magie (ora 14:00) și pantomimă (ora 17:00).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod