Hotpoint lansează noua linie de electrocasnice incorporabile. Performanță, inovație și design

Hotpoint lansează noua linie de electrocasnice incorporabile dedicate bucătariei.
Inovația, designul funcțional și atenţia la detalii sunt valorile pe care Hotpoint le respectă în fiecare dintre gamele sale. Astfel, în gama Luce, tehnologia de ultimă oră se îmbină armonios cu un design avangardist pentru a crea electrocasnice de calitate superioară atât din punct de vedere al esteticii cât și al funcționalității. Produsele din gama Luce îmbină durabilitatea sticlei cu rezistența oțelului pentru a oferi un look elegant și o funcționare eficientă.

Cuptoarele Luce - rezultate culinare optime

Noua gamă de cuptoare Luce  a fost concepută pentru a oferi rezultate culinare optime, fără a neglija practicalitatea și ușurința folosirii.
Linia combină sticla de înaltă calitate cu oțelul solid, materiale ce conferă un stil unic și elegant cuptoarelor Luce, aflat în perfectă sinergie cu celelalte produse din colecție.

Sistemul Dual Flow al cuptoarelor face posibilă execuția perfectă a oricărei rețete şi permite circularea căldurii în toate direcțiile, distribuind-o în mod egal în toate punctele cavității cuptorului.

În plus, noul tip de email, Diamond® Clean, un strat special de titaniu aplicat cuptorului și accesoriilor, îmbunătățește performanțele igienice prin prevenirea lipirii alimentelor de cavitatea cuptorului sau de accesorii.
Acest nou material previne formarea petelor de arsură, reducând astfel timpul de curățare cu 40%. În cazul petelor persistente, noul sistem Diamond Clean Cycle face ca emailul să poată fi curățat ușor cu ajutorul aburului sterilizant; în funcție de nevoi, există trei moduri de curățare – Eco, Normal sau Intensiv.

Totodată, toate elementele de metal ale cuptorului au fost tratate special anti-pete și anti-amprente, pentru a păstra suprafețele curate și pentru a permite atingerea cuptorului fără urme de amprente.

Dotarea revoluționară definitorie pentru gama de cuptoare incorporabile Luce este sistemul inovator de ventilare care diferă de cel tradițional prin separarea sistemelor de circulare a aerului de cele de racire.
Această dotare permite controlarea eficientă a aerului cald și a aerului rece, facilitând gătirea eficientă și răcirea ușii cuptorului. Astfel, temperatura ușii este de 40° C în timpul funcționării și de 60° C în timpul curățării pirolitice. Măsura este prevăzută pentru a oferi siguranță copiilor.

Sistemul de iluminare LED montat pe ușa cuptorului permite vizualizarea alimentelor din toate unghiurile, permițând astfel ca mâncarea să poată fi verificată fără a deschide ușa, caz în care s-ar pierde căldură. În plus, mânerul folosește sistemul invizibil push-push.
Prin apăsare, mânerul se ridică la 45° .Tot prin apăsare, mânerul dispare.

Cuptoarele Luce au cel mai mic consum de pe piață la această categorie, de doar 0.63 kWh, fiind cu 20% mai eficiente ca modelele din clasa A. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod