Hochland lansează Delicii Calde Bruschetta, o gamă delicioasă pentru o cină uşor de preparat

Toamna aceasta, Hochland îţi aduce o nouă sursă de inspiraţie în bucătărie, pentru ca tu să te poţi bucura de cele mai gustoase şi rapide cine. Descoperă cât de simplu poate fi să prepari o masă delicioasă pentru cei dragi, cu ajutorul ingredientelor savuroase pe care le vei găsi în Delicii Calde Bruschetta. Disponibil în sortimentele Pizza şi Rustica, noul produs este o combinaţie unică de brânză şi ingrediente de cea mai bună calitate, special creată pentru a fi pregătită la cuptor!

Dacă îţi doreşti să aduci întreaga familie în jurul mesei, dar ești întotdeauna pe fugă, noile Delicii Calde de la Hochland sunt soluţia ideală pentru o cină savuroasă, gata în numai câteva minute.
Iar dacă eşti începător în bucătărie şi vrei să îţi surprinzi prietenii, cele două sortimente, Pizza şi Rustica, te ajută cu reţete simple de bruschete care par pregătite de un chef. Trebuie doar să întinzi noile Delicii Calde Bruschetta pe pâine şi să pui totul la cuptor, iar în 6-8 minute brânza se gătește și cina poate fi servită!

Odată cu lansarea produselor Bruschetta Pizza şi Rustica, Hochland te invită să descoperi întreaga gamă Delicii Calde care cuprinde, alături de noile produse, Caşcavalul Pane şi cele două sortimente de brânzeturi rase, Brânza Rasă pentru Pizza şi Brânza Rasă pentru Pasta.

De-acum, brânza se gătește!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod