Grace Couture Cakes lansează torturile couture ale sezonului de primăvara 2015

Noile rețete propuse de atelierul couture de cofetărie sunt inspirate din dorințele clienților săi și fac parte din colecția Signature. „Am adăugat în portofoliul nostru în premieră crema de vanilie, în tortul Orchidea Negra, iar pentru Green Delight, mousse-ul de fistic se combină perfect cu un blat amaretto de migdale” spune Alina Sudriu, Grace Couture Cakes.
„Urmărim tendințele internaționale în domeniul dulciurilor de lux, al evenimentelor speciale, dar și în modă. În plus, ne inspiră clienții noștri, poveștile și dorințele lor și ne bucurăm să fim parte importantă din evenimente cu adevărat speciale pentru ei.” Alina Sudriu, Grace Couture Cakes.

Anul acesta sunt în prim plan torturile pentru nuntă cu detalii metalice, precum și cele decorate cu flori realizate manual din hârtie de vafă de orez. Pentru torturile destinate copiilor, decorul devine în acest sezon minimalist.

TORTURI PENTRU NUNTĂ

Wafer flowers

Un trend lansat în premieră pe piața din România este acela al torturilor decorate cu flori din hârtie din vafă de orez, un new entry pe lista tendințelor în materie de dulciuri couture în 2015.
Florile realizate manual, de către artiștii plastici din echipa Grace Couture Cakes sunt decoruri extrem de delicate, cu o textură light, diafană și foarte elegante, potrivite pentru evenimentele cu temă clasică sau romantică.

Metalic

Torturile glamour decorate in nuanțe metalice: auriu, argintiu, cupru. Sunt torturi spectaculoase, care adaugă o notă de eleganță oricărui eveniment, indiferent de tema acestuia și de locație. Poți alege ca doar câteva din elementele de decor (precum florile, sau dantela aplicată pe tort) să strălucească în nuanțe metalice, sau un întreg nivel al tortului sa fie îmbrăcat în marțipan auriu.

TORTURI PENTRU COPII

În ultimii ani,  torturile pentru copii au avut predominant același stil de decor, inspirat fie din pasiunile copiilor sau personajele favorite ale celor mici.
În 2015, trendul în materie de torturi pentru copii este un pic mai minimalist: decorul este mult mai simplificat, mai subtil, mai elegant.

TORTURI PENTRU ANIVERSĂRI


În 2015 revine moda torturilor cu decor simplu, cu fructe proaspete sau flori naturale. Promovat în anii trecuți ca un tort pentru evenimente speciale, Naked Cake (tortul fără glazură), este acum reinventat ca tort pentru aniversări, pentru cei ce își doresc ceva simplu, dar cu un efect spectaculos.

Signature Cakes este o colecție dezvoltată de Grace Couture Cakes, ce cuprinde 12 torturi perfecte pentru orice ocazie.
French Kiss, Naked Cake, Carrot Love, Pink Delight, Italian Dream, Strawberry & Tea, Champagne Sparkle, Whiskey Cream, Black & Bailey’s, Sweet Meringue, Orchidea Nera și Green Delight sunt alegeri de bază pentru orice tort, indiferent dacă acesta este pentru  o aniversare, nuntă, botez sau un alt eveniment special.

Torturile din colecția Signature Cakes se lucrează doar la comandă, Atelierul Grace Couture Cakes folosește doar ingrediente naturale, de calitate superioară, fără conservanţi şi aditivi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod