Fairy ne invită să le depășim așteptările mamelor noaste în fiecare lună, nu doar în martie

Ele sunt cele care ne-au crescut, ne-au învățat, ne-au susținut și au gătit pentru noi de mii de ori de-a lungul vieții.
Sunt mamele noastre și a venit momentul să le răsplătim, nu doar pe data de 8 martie, ci în orice zi. Pare ușor de zis, dar mai greu de realizat. Ei bine, Fairy spune ca e chiar foarte simplu. E suficient să ne surprindem mamele din când în când cu mici gesturi.

Fairy, detergentul care a depășit așteptările tuturor românilor demonstrând că poate spăla de 3 ori mai multe vase decât credeam cu toții*, ne invită să depășim așteptările mamelor noastre. O invitație la cină, un desert preparat special pentru ele sau, pur și simplu, faptul că le spălăm vasele într-o zi oarecare, sunt doar câteva dintre modurile prin care le putem depăși așteptările noastre cu ajutorul Fairy.

*Studiu realizat pe 475 de persoane în perioada 26.09 – 17.10.2014; 60% au răspuns în medie că 1,5L Fairy sunt necesari pentru a spăla 6600 farfurii în care s-au servit spaghetti Bolognese; 36% au raspuns în medie peste 1,5L; 6600 farfurii în care s-au servit 3300kg spaghetti Bolognese au fost spălate cu 500ml Fairy.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod