Enrique Iglesias prezintă noul său parfum seducător, pentru bărbaţi: Adrenaline Night

Enrique Iglesias, un bărbat care își duce viaţa până la limită, simte că trăiește cu adevărat în inima nopţii. În adâncul întunericului simţurile se ascut, emoţiile preiau controlul, pasiunea explodează şi ORICE este posibil!
Enrique te invită să încerci pe pielea ta fiorii şi dorinţa care se intensifică după asfinţit. Cântăreţ şi compozitor, deţinător a numeroase discuri de platină, câştigător al premiului Grammy, Enrique Iglesias introduce Adrenaline Night, noul său parfum seducător pentru bărbaţi. Lasă-ţi inima să bată mai puternic şi îndrăzneşte să te aventurezi în noapte!

Urmând succesul parfumului său de debut, Adrenaline, Adrenaline Night ilustrează o latură diferită, misterioasă a lui Enrique şi pofta lui de viaţă. Acest parfum captivant exprimă entuziasmul de a explora lumea noaptea, când nu se mai ține cont de reguli şi convenţii.
Întunericul oferă libertatea de a căuta propriul adevăr și de a petrece fără consecinţe! Emanând senzualitate și masculinitate, Adrenaline Night este un parfum cu arome lemnoase care copleşeşte simţurile.

Despre lansarea noului său parfum, Enrique spune: “Noaptea este atunci când ridic volumul în viaţa mea. Este momentul meu să interpretez, să petrec, să dansez, să iubesc… Este momentul în care mă simt cu adevărat viu şi compun cele mai multe cântece. Noul parfum, Adrenaline Night, este inspirat de promisiunea unei seri pline. Îmi place aroma dinamică, cu o atingere condimentată.
Îmi place să-l port atunci când vreau să simt entuziasmul pe care mi-l aduce venirea nopţii.”

Un parfum captivant, contemporan, Adrenaline Night este un contrast între notele fresh și vibrante ale parfumului original și notele picante, senzuale. Parfumul se deschide cu un acord revigorant de mandarine picante și lămâie, temperat de o notă verde de frunze violet. Notele de mijloc sunt un amestec bogat şi elegant de piper negru și șofran iute, accentuat de aroma cardamomului, pentru o experiență seducatoare şi sexy. În cele din urmă, tonurile de lemn de cedru și boabele tonka sunt accentuate de un acord de lemn negru, ispititor, pentru a oferi parfumului Adrenaline Night un aer magnetic.

Reiterând primul parfum al lui Enrique, Adrenaline Night este prezentat într-o sticlă transparentă acoperită cu un capac modern, gri-bronz.
Sticla transparentă dezvăluie parfumul albastru, evocând misterul nopții. Numele ‘Enrique Iglesias’  este scris cu litere aldine oferind sticlei un aspect distinctiv, incontestabil masculin. Cutia, de culoarea albastrului de la miezul nopţii, completează vizual sticla, iar elementele grafice sunt puternic ștanțate în argintiu lucios și nuanțe de albastru.

Campania print surprinde un portret enigmatic al lui Enrique, care personifică perfect esenţa captivantă a nopţii. Fotografiat într-o lumină albastră, rece, artistul priveşte intens către aparatul de fotografiat, provocându-ne să explorăm necunoscutul.
Alăturate vizualului sunt cuvintele: "Îndrăzneşte să te aventurezi în noapte".

Ai îndrăzni să te aventurezi în întuneric? Cucereşte noaptea cu noul Adrenaline Night, semnat Enrique Iglesias.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod