Domestos lansează concursul național “Susține igiena de 10”

În fiecare școală igiena de 10 este obligatorie! Domestos luptă împotriva microbilor și lansează, cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării Științifice, concursul național de creativitate pe tema igienei „Susţine igiena de 10”.
Domestos, expertul în igienă și în combaterea microbilor, promovează importanța igienei pentru un stil de viață sănătos, acasă, dar și la școală. Prin concursul “Susține igiena de 10”, Domestos și Ministerul Educației și Cercetării Științifice își propun să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de igienă din școli.

Concursul național de creativitate îi încurajează pe elevi să realizeze materiale originale, care să ilustreze semnificația igienei de 10 și modalitățile de combatere a virusurilor și bacteriilor, utilizând diferite forme de expresie: desen, colaj, machetă, text, fotografie, film.

Concursul este destinat elevilor din ciclul primar, cu vârste cuprinse între  6 și 10 ani.
Înscrierea materialelor creative în concurs se realizează de către învăţător, în numele clasei, prin încărcarea creațiilor copiilor pe site-ul www.domestos.ro, în secţiunea dedicată concursului.

Perioada de înscriere în concurs este 15 septembrie – 30 noiembrie 2015. Lucrările câştigătoare vor fi alese în funcţie de următoarele criterii: originalitatea ideii sau abordării, respectarea tematicii, creativitatea în desen, text, fotografie, film etc.

Premiile oferite celor 3 școli câștigătoare constau în premii în bani în valoare totală de 10.000 euro: premiul I – 5.000 euro, premiul al II-lea – 3.000 euro, premiul al III-lea – 2.000 euro, fiind destinate îmbunătăţirii condiţiilor de igienă din grupurile sanitare din unitățile de învățământ.
De asemenea, cele 3 școli câștigătoare vor primi produse Domestos pentru igienizare, iar elevii claselor premiate vor primi kit-uri educaționale pe tema igienei.

Concursul „Domestos susţine igiena de 10” este derulat cu sprijinul Ministerului Educatiei și Cercetării Științifice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod