De Paşte, dăruieşte cel mai dulce cadou de la Paul

În perioada sărbătorilor de Paşte, brutăriile Paul își îmbogăţesc meniul cu produse concepute special pentru mesele festive sau pentru a fi dăruite celor dragi. Pentru a accentua atmosfera sărbătorilor, Paul a pregătit o gamă de preparate tradiţionale compusă din cinci sortimente de cozonaci, pască, prăjituri şi dulciuri în formă de iepuraşi de ciocolată.
În gama dedicată sărbătorilor se găsesc cozonaci cu nucă şi amarene, cu nucă şi portocală, cu nucă şi stafide, Cramique sucre raisins (cozonac cu lapte, unt şi stafide) şi Brioche sucre chocolat (cozonac cu lapte, unt şi ciocolată). De asemenea, nu lipseşte nici tradiţionala pască cu brânză, ouă, stafide şi unt.

Şi în acest an, brutăriile Paul vor avea în meniul de Paşte renumitele deserturi precum: Millefeuille Oeuf Choco (prăjitură decorată cu ouă din ciocolată și alune), Lapin chocolat au lait, (iepuraş din ciocolată cu lapte), Amandes assorti au chocolat (migdale şi alune în ciocolată) şi Sucette chocolat lapin (acadele din ciocolată cu lapte).

„Gama noastră de produse pentru Paşte a fost lansată din dorinţa de a fi mereu la dispoziţia clienţilor cu produse alternative, de calitate, gustoase şi inedite.
Deserturile din această colecție pun în valoare gusturile și ingredientele specifice Paștelui în cele mai inspirate rețete franțuzești”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Produsele Paul dedicate sărbătorilor de Paşte sunt disponibile în brutării până la data de 13 aprilie 2015. Acestea pot fi comandate pentru acasă, birou sau pot fi savurate în brutării. Mai multe detalii se găsesc pe pagina de Facebook a Paul România.          
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod