Dăruiește frumusețe cu seturile cadou Dove

Dove crede că fiecare femeie are dreptul la frumusețe și fericire. Iarna aceasta. Dove îți oferă ocazia să te răsfeți și să dăruiești frumusețe celor dragi cu pachete-cadou speciale. Alege seturile cadou Dove cu produsele preferate, pentru EA sau pentru EL, și descoperă frumusețea adevărată!
DOVE SHEA BUTTER COLLECTION

Gelul de duș nutritiv Dove Purely Pampering Shea Butter and Vanilla îți oferă răsfățul suprem în timpul dușului. Bucură-te de o senzație de înviorare și o piele hidratată și îngrijită grație combinației cremoase cu unt de shea și formulei cu Nutrium Moisture™ - un amestec unic de agenți de hidratare și lipide proprii pielii. Parfumul fin de vanilie îți oferă o senzație de echilibru.  

Deodorantul antiperspirant spray Dove Silk Dry cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E oferă protecție 48h împotriva transpirației și îngrijește delicat pielea subrațului.
Pentru o piele a subrațului frumoasă și catifelată, alege Dove!

Crema de mâini Dove Purely Pampering hidratează pielea datorită combinației bogate de cremă nutritivă cu unt de shea. Formula specială cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienți proprii pielii și ulei bogat în acizi grași Omega-6 – hrănește pielea în profunzime (Stratum Corneum).  Pentru mâini fine și catifelate.

Șamponul și balsamul Dove Nourishing Oil Care sunt create special pentru a pătrunde la nivel celular.
Datorită formulei lejere ce are la bază complexul NUTRI-OILS cu ulei de argan, migdale și nucă de cocos, șamponul curăță și îngrijește părul uscat, iar balsamul îl descurcă și îl îngrijește. Gama Dove Nourishing Oil Care hrăneşte părul uscat şi îmblânzeşte firele rebele cu până la 100%.*

CUM SE UTILIZEAZĂ BALSAMUL DOVE NOURISHING OIL CARE:

1. Spală părul.

2. Masează o cantitate mică pe lungimea părului, până la vârfuri. Evită rădăcinile.

3. Lasă 1-2  minut(e) să acționeze.

4.
Clătește.

*Șampon și balsam Dove Nourishing Oil Care vs șampon obișnuit

Setul Dove Shea Butter Collection include o geantă albă pentru cosmetice cadou.

Preț recomandat: 67.39  RON

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod