Camera D-link transformă smartphone-ul tău într-un Monitor pentru supravegherea bebeluşilor

D-Link, expertul în conectivitate pentru dispozitivele digitale din casa ta, a adaugat trei modele la gama de produse EyeOn™: DCS-820L EyeOn™ Baby Monitor Junior Plus, DCS-800L EyeOn™ Baby Monitor Junior si DCS-800L/P EyeOn Pet Monitor, destinat iubitorilor de animale.
În timp ce aparatele tradiționale de supravegheat bebeluși te avertizează doar asupra zgomotelor, noile dispozitive, cu linii rotunjite, furnizează și imagini live sau înregistrate. Noua aplicație mydlink baby monitor pentru iOS și Android permite părinților, fără plata vreunei taxe, să poată arunca o privire în camera micuților, în orice moment, prin folosirea unui smartphone. Toate modelele EyeOn Baby Monitor detectează sunete și miscare și alertează parinții în situațiile care impun acest lucru. Noul babysitter asigură supraveghere și noaptea. LED-ul infrared integrat pornește automat când se întunecă și permite vizibilitate de până la 5 metri.  Prin intermediul aplicației poți, de asemenea, să rulezi câteva cântece de leagăn preinstalate. Astfel, smartphone-ul tău se transformă cât ai clipi într-un dispozitiv de monitorizare a bebelușilor.

Baby monitor 2.0: Ușor de utilizat deși include funcții multiple


Nu trebuie să deții cunoștințe tehnice pentru a utiliza the EyeOn Baby Monitor Junior Plus și EyeOn Baby Monitor Junior. Aplicația gratuită pentru mobil mydlink baby monitor realizează configurarea inițială și se asigură că toate camerele sunt gata pentru a fi utilizate în doar câteva minute.
Parinții pot lua cadre cu bebelușii, pot face zoom sau surprinde momente de neuitat în format video, pe care le pot stoca pe cardul microSD incorporat în DCS-820L. Mai mult, părinții se pot baza pe funcțiile de alertă: funcțiile de detectare sunete și mișcare trimit alerte către smartphone dacă bebelușul plânge sau dacă are un somn agitat. Comunicarea în ambele direcții îți permite să-i vorbești micuțului pentru a-l liniști, chiar dacă nu ești în cameră. LED-urile infrared integrate funcționează imediat cum se întunecă, așadar camera wireless este operațională 24 de ore din 24.

Partener de călătorie de încredere


Este ușor să iei în călătorii dispozitivele EyeOn Baby Monitor. Când sunt plasate în camera copiilor sunt alimentate printr-un port micro-USB cu ajutorul unui cablu furnizat în pachetul de achiziție.
Se pot alimenta și printr-o baterie mobilă. Camerele wireless pot fi utilizate când ești în vacanță, fie că stai într-o cameră de hotel sau în casa unui prieten, conectându-le la tableta sau smartphone folosind punctul de acces integrat.

Aruncă un ochi către prietenul tau necuvântător


D-Link se adresează pentru prima oară posesorilor de animale de companie cu o ediție specială, parte din gama de produse EyeOn. DCS-800L/P EyeOn Pet Monitor, comercializat într-un pachet atractiv, îl va ține sub supraveghere pe prietenul tău necuvântător, chiar și atunci când ești la birou sau în oraș cu prietenii. Gama de funcții incluse e similară cu cea a DCS-800L. Prin urmare, îți poți folosi smartphone-ul pentru a avea acces la imagini și filmări, oricând și oriunde.

DCS-820L EyeOn™ Baby Monitor Junior Plus, DCS-800L EyeOn™ Baby Monitor Junior și DCS-800L/P Pet Monitor – funcții principale:

§  Capacitate de înregistrare ziua și noaptea și transmitere live material video

§  LED-uri infrared pentru vizualizare nocturnă - se pornesc automat odată cu lasarea întunericului

§  Detectare sunete și mișcare cu funcție de alertare

§  Microfon și boxe incorporate pentru comunicare audio în ambele directii

§  Opțiune de utilizare locală fără o conexiune la internet (în mod ad-hoc în timp ce călătorești)

§  Opțiune de alimentare dispozitiv prin intermediul unei baterii conectate prin USB (nu este inclusă)

§  Suport ce permite amplasarea pe noptieră sau pe perete

§  Conexiune wireless 802.11n

§  Rezoluție de până la 640 x 480 pixeli

§  Compresie: DCS-820L susține formatul H.264, DCS-800L/P susține Motion JPEG

§  Acces la camera prin aplicația mydlink baby pe orice dispozitiv IOS sau Android 24 de ore din 24

§  DCS-820L asigură un card micro SD/SDHC pentru înregistrări

Disponibilitate

DCS-820L, DCS-800L si DCS-800L/P sunt disponibile în Romania începând cu luna septembrie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod