Cadoul perfect de Sărbători pentru el – kit-ul Gillette în ediție specială de Crăciun

Să fim sinceri doamnelor – voi aveți cu siguranță un al șaselea simț când vine vorba de îngrijirea pielii. Știți tot ce este de știut despre felul în care funcționează pielea voastră, dar și cea a jumătăților voastre.
Știți că nu este ușor pentru pielea lor să facă față ritualului de bărbierit, în special în sezonul rece. Ca să nu mai spunem că fiecare bărbat are contururi unice ale feței, sensuri diferite în care firele de păr cresc și stiluri personale de a se bărbieri. Unii se bărbieresc rapid, cu doar 30 de mișcări, alții ajungând până la 700 de mișcări – iar toate aceste lucruri se reflectă asupra felului în care arată și simte pielea lor.

Seturile Gillette în ediție specială de Sărbători – Gillette Mach3, Gillette Fusion ProGlide și ProGlide Styler – oferă gama completă de îngrijire de care bărbații au nevoie.

I. Setul Gillette Mach3 Sensitive include:
Aparatul de bărbierit Gillette MACH3 Sensitive
Gelul de bărbierit Gillette MACH3 Sensitive de 75ml

Aparatul de bărbierit Gillette MACH3 Sensitive este special creat pentru a spori confortul în timpul bărbieritului şi a reduce semnificativ iritațiile, chiar și în cazul celui mai sensibil ten. Lamele aliniate progresiv se ajustează automat în funcție de conturul feței, dar și în funcție de presiunea exercitată asupra pielii.
Tehnologia Mach3 Sensitive este  esențială pentru a obține un bărbierit fără iritații, oferindu-le bărbaților din întreaga lume un început de zi perfect bărbătesc.

Preț*: 24.06 RON

*Prețul menționat pleacă de la cel de listă. Decizia finală asupra prețului de vânzare revine magazinului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod