Buchete colorate si delicate de la Floria.ro, pentru Alexandra si alti sarbatoriti pe 30 august

In ultimul weekend din vara, pe 30 august este Sf. Alexandru, zi in care o multime de romance isi sarbatoresc ziua numelui. Alexandra, Sanda, Sandra, Alexia, Alessia si Alexandru sunt cei pentru care designerii Floria.ro au creat o colectie speciala de flori, perfecta pentru celebrarea onomasticii.
Numele Alexandru reproduce vechiul nume persan Aleksandros, ce inseamna aparator, cel care apara si este unul dintre numele care s-a bucurat si inca se bucura de o popularitate ridicata in Romania.

Daca luam in considerare semnificatia numelui, doamnele si domnisoarele care poarta numele Alexandra sunt persoane calde, iubitoare si grijulii.

Pentru cele care poarta acest nume, designerii Floria.ro au conturat o colectie de buchete bogate cromatic, delicate, care emana o energie pozitiva, optimism si compasiune.

Floarea verii, hortensia, este din nou prezenta in colectie, alaturi de orhidee, lisianthus gerbera si trandafiri.
Albastra, roz sau alba, hortensia asigura volum si va pune in valoare cromatica bogata a florilor cu care se combina.


Buchetul Dragoste ocrotitoare atinge latura afectiva a celor ce poarta numele Alexandra, persoane cu inclinatie spre apararea celorlalti.

Buchetul contine hortensie alba, trandafiri rosii, gerbera rosii, minirosa grena, si verdeata si are un aer vesel, cu o discrete atingere tomnatica.

Buchetul Fericire, creat pentru Alexandrele dragi din viata noastra, ureaza La multi ani fericiti intr-o forma stilistica rafinata, printr-o asociere deosebita de culori.
Celor 2 cupe de orhidee vanda li se alatura hortensie mov, lisiantus alb crem, 7 trandafiri mov, 5 frezii mov si verdeata, iar rezultatul este un buchet incantator plin de energie.  


Buchetul Sarut este ideal sa fie oferit iubitelor ce sarbatoresc numele de Sfantul Alexandru. Ca desprins dintr-o zi plina de pasiune, buchetul este plin de dragoste, ca un sarut.  Buchetul contine: hortensia roz, 5 hipericum rosu, 9 trandafiri rosii, 4 orhidee cymbidium grena, verdeata.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod