Balsamul After Shave NIVEA MEN Sensitive

Iritaţiile după bărbierit îţi dau bătăi de cap? Senzaţia de usturime şi mâncărime îţi provoacă imaginaţia să recurgă la soluţii extreme?

Nu lăsa iritarea tenului să se transforme într-o stare de spirit pentru că NIVEA MEN a descoperit cea mai bună apărare împotriva iritaţilor după bărbierit: balsamul After Shave NIVEA MEN Sensitive.

Dezvoltat special pentru pielea sensibilă, Balsamul hidratant After Shave Sensitive de la NIVEA MEN luptă împotriva senzaţiei de usturime, a mâncărimii şi a roşeţii.

Îmbogăţit cu extract de Muşeţel şi Hammamelis, Balsamul hidratant After Shave Sensitive de la NIVEA MEN reduce roşeaţa şi hidratează pielea după bărbierit.
Formula cu Vitamina E, Provitamina B5 şi 0 % alcool nu permite pielii să se irite după bărbierit şi ajută la vindecarea tăieturilor, chiar şi a celor care nu pot fi observate cu ochiul liber. Balsamul este rapid absorbit în piele, lăsând-o proaspătă şi revigorată.

Preţ recomandat: 28.94 Lei, 100 ml

Pentru un bărbierit eficient şi o piele netedă şi sănătoasă, NIVEA MEN recomandă Gelul de ras hidratant Sensitive, care are la bază o formulă cu 0 % alcool şi extract de Muşeţel şi Hammamelis, plante cunoscute pentru proprietăţile lor antibacteriene şi calmante.
 

Preţ recomandat: 16.77 Lei, 200 ml

Află  totul despre întreaga gamă de produse NIVEA MEN Sensitive accesând www.NIVEAMEN.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod