Arome unice de Paște cu Glenfiddich

Glenfiddich, cel mai premiat single malt din lume, aduce anul acesta un Paște cu miresme și arome unice care se regăsesc în pachetul cadou propus cu această ocazie. Orzul, malțul, apa din izvorul Robbie Dhu și maturarea în butoaie tradiționale definesc aroma inconfundabilă de single malt a Glenfiddich.
Studiile recente arată că băuturile alcoolice sunt în top-ul preferințelor atunci când vine vorba despre cadouri. Glenfiddich oferă ocazia perfectă de a completa meniul tradițional Pascal cu o licoare valoroasă, realizată de peste un secol după aceeași rețetă unică. Astfel, Glenfiddich propune tuturor celor care fie să vor să ofere, fie să se bucure de gustul perfect, trei pachete cadou în care se regăsesc sticle cu o vechime de 12, 15 sau 18 ani împreună cu un pahar prevăzut cu amprenta Glenfiddich și un suport creat special pentru acesta, elegant ambalate într-o cutie neagră inedită.


GLENFIDDICH 12 ANI

Glenfiddich 12 ani învăluie simțurile în arome complexe, elegante cu note subtile de stejar și pere proaspete. Lăsat la maturat timp de cel puțin 12 ani în butoaie de stejar aduse din America și Spania, Glenfiddich 12 este pionerul prestigioasei categorii de single malt și are la nivel mondial cei mai mulți degustători din categoria sa.

GLENFIDDICH 15 ANI

Este apreciat pentru aroma ușor înțepătoare și încântă cu un gust de miere și stafide. Cu o vechime de 15 ani, atinge perfecțiunea în timp și este maturat în trei tipuri de butoaie de stejar: de vin, tradiționale de bourbon și noi de stejar.

GLENFIDDICH 18 ANI

Aroma inconfundabilă de măr copt, scorțișoară și stejar robust semnează calitatea extraordinară a single malt-ului de 18 ani.
Produs în loturi mici, numerotate individual, Glenfiddich 18 ani combină aroma fructelor dulci din lemnul butoaielor de vin cu aroma de stejar din butoaiele tradiționale americane.

În valea William se regăsesc aceleași tradiții de sute de ani. Cuptoare înalte de cupru, butoaiele imense de lemn și hambarele din piatră pline împrăștie miresmele de single malt. Distileria Glenfiddich se remarcă atât prin durabilitate, fiind ultima distilerie independentă, cât și prin libertatea de a menține tradiția și spiritul antreprenorial.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod