Adrenaline, primul parfum semnat Enrique Iglesias

CE ÎŢI FACE INIMA SĂ BATĂ MAI TARE? E simplu ! Enrique Iglesias, artistul cu  spirit liber. De la vârsta de 18 ani când a semnat primul contract fără ca părinţii lui să ştie, şi-a făcut bagajul şi a plecat în Canada, Enrique a luat întotdeauna propriile decizii în ceea ce-i priveşte viaţa. Aşa cum spune şi în versurile melodiei ‘I Like How It Feels’, “It’s my time. It’s my life. I can do what I like”. Pofta de viaţă a fost cea care i-a stimulat succesul. Mereu în căutarea provocarilor noi şi a modalităţilor prin care să îşi revoluţioneze viaţa şi munca, Enrique este într-o misiune constantă de autodepăşire, lucru care l-a făcut dependent de entuziasmul pe care i-l oferă necunoscutul.

Acum îl poți vedea pe Enrique mai aproape decât credeai, chiar la unul dintre concertele sale din Europa.
Primul său parfum, Adrenaline, e biletul spre o întâlnire specială cu artistul. La cumpărarea unei ape de toaletă Adrenaline intri în cursa pentru câștigarea a două bilete la unul dintre concertele Enrique Iglesias din turul mondial Sex and Love din Paris, Dublin sau Londra. Validarea se face prin trimiterea unui sms la 1732 cu numarul bonului fiscal. Competiția se încheie pe 31 octombrie, așadar timpul este limitat.

Primul său parfum, Adrenaline, este inspirat de apetitul pentru experienţe noi și surprinde dorinţa lui de expansiune – înspre mai multă emoţie, mai multă plăcere, mai multă libertate. Enrique este motivat de lucrurile care îi fac inima să bată mai puternic, aşa că parfumul său captează acestă dorinţă de exaltare.
Categoric o aromă masculină, Adrenaline răspândeşte forţă, încredere şi detaşare. Ca şi Enrique, parfumul este senzual şi nu poate trece neobservat. Enrique Iglesias Adrenaline este un parfum pentru bărbaţii curajoşi, mereu în căutarea adrenalinei care îi face să simtă că trăiesc cu adevărat.

Vorbind despre lansarea primului său parfum, Enrique Iglesias spune: “Nu am făcut niciodată ceea ce alţii se aşteptau de la mine; mi-am trăit viaţa la maxim, fără regrete. Iau decizii în funcţie de ceea ce îmi face inima să bată mai puternic. Savurez provocările noi, care îmi dau fiori, la fel cum a fost să îmi creez propriul parfum – o aromă contemporană masculină cu note proaspete lemnoase neaşteptate.
L-am numit Adrenaline pentru a evoca momentele în care inima îţi bate mai tare şi simţi că trăieşti cu adevărat.”

O expresie a masculinităţii moderne, Enrique Iglesias Adrenaline este un contrast între prospeţimea notelor de vârf şi a senzualităţii notelor de mijloc de tonuri înţepătoare lemnoase.  Parfumul se deschide cu un mix luminos de mandarină efervescentă şi cedru picant învăluit de o atingere proaspătă de frunze de violete. Notele de mijloc, un amestec de piper negru şi şofran sunt puse în evidenţă de aroma florală fructată de pomarose. La bază, notele calde de lemn de cedru, boabe de tonka şi velur dau parfumului o influenţă suavă rafinată.

Un parfum vibrant nu putea să aibă decât un design remarcabil.
Enrique Iglesias Adrenaline este prezentat într-o sticlă roşie semi-mată de impact, pentru a exprima mai bine atributele sale puternice şi masculine. Culoarea energică roşie reprezintă forţă, determinare şi entuziasm în timp ce evocă intensitatea bătăilor inimii. Cutia reproduce imaginea sticlei imprimate cu un logo masculin.

Îndrăzneşte să te întrebi "Ce îţi face inima să bată mai tare?"; încearcă Enrique Iglesias Adrenaline, primul parfum.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod