Activitati sportive pentru copii la Cybex Gym

Cybex Gym promoveaza un concept complex de wellness pentru toate varstele, care mizeaza atat pe o forma fizica excelenta, cat si pe o stare interioara de echilibru.
Astfel, nu doar cei mari, ci si cei mici pot practica diferite activitati sportive pentru imbunatatirea atentiei, coordonarii si calitatilor motrice.

Clasele de grup dedicate copiilor sunt o modalitate de a-i ajuta să aiba un corp sanatos, sa-si dezvolte spiritul de echipa, sa-si faca noi prieteni, sa-si descopere noi aptitudini si sa se relaxeze prin miscare dupa activitatile scolare. Copiii care fac miscare intr-un cadru organizat devin mai curajosi, perseverenti, au incredere in fortele proprii si vor lua decizii rapide.

Cei mici pot lua parte la clase de arte martiale care le ofera posibilitatea sa invete tehnici de autoaparare, sa-si dezvolte conditia fizica si de a-si spori increderea in sine.
Clasele de dans se adreseaza tuturor copiilor care au o latura creativa, care vor sa-si petreaca timpul liber intr-un mod agreabil si distractiv simtindu-se atrasi de ritm si muzica. Prin dans, copiii cresc frumos, isi corecteaza greutatea corporala si postura.

Clasele de balet reprezinta o alegere perfecta pentru imbunatatirea tonusului fizic si mental al celor mici. Este o metoda de dezvoltare a autodisciplinei dar si de relaxare activa. Baletul are efecte benefice corectand postura coloanei vertebrale, deoarece in executie sunt implicate majoritatea grupelor de muschi.
Aceasta activitate sprijina obtinerea unei siluete suple. Din oferta Cybex Gym nu lipsesc din orele de Kangoo Jumps pentru copii, o varianta excelenta de a arde clorii si de a tonifia musculatura impreuna cu dezvoltarea atentiei si coordonarii.

Cybex Gym – Aviatiei Wellness Center. Strada Soldat Gheorghe Pripu numarul 22 A. www.cybexgym.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod