1955 – Burgerul autentic, în premieră la McDonald’s România

McDonald’s România lansează începând de azi în toate restaurantele din țară 1955 - Burgerul autentic, inspirat de o rețetă originală din America anilor ‘50. Burgerul 1955 va fi disponibil între 27 februarie – 2 aprilie 2015, iar clienții vor avea posibilitatea să retrăiască atmosfera acelor vremuri prin toate suprizele care îi așteaptă în restaurante.

În 1955 Ray Kroc inaugurează lângă Chicago primul McDonald’s dintr-o rețea de restaurante care avea să cucerească lumea cu gustul inconfundabil al burgerilor.
Celebrăm tradiția McDonald’s în burgeri cu 1955 – Burgerul autentic, preparat cu grijă în România anului 2015, în spiritul primilor burgeri făcuți în America.

”În România suntem de 20 de ani specialiști în burgeri și credem că 1955 este un produs menit să confirme acest lucru. Scopul nostru a fost mereu să le oferim clienților noștri suprize și gusturi noi, dar mai ales experiențe deosebite, care să îi convingă să revină mereu în restaurantele noastre. Astfel, 1955 a fost creat pentru a oferi românilor gustul unui burger autentic, cu o rețetă bazată pe ingrediente speciale și suntem siguri că se va număra în curând printre produsele preferate ale clienților McDonald’s ”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

1955 este un burger autentic, generos, cu o chiflă pe măsură, presărată cu semințe de susan.
Carnea suculentă de vită este condimentată exact atât cât este nevoie, iar gustul autentic și suprinzător se datorează combinației unice dintre sosul puțin afumat, ceapa caramelizată și baconul proaspăt prăjit. Această combinație este completată de prospețimea feliilor de roșii, a salatei iceberg și, pentru un gust desăvârsit, a sosului special 1955.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod