S-a inventat prosopul de plajă care nu se udă şi respinge nisipul

Nisipul care se lipeşte de toate lucrurile şi prosopul de plajă care se udă complet după prima baie sunt câteva dintre cele mai enervante mici detalii pe care le întâmpini de fiecare dată când mergi la plajă.

Chiar dacă nu este o tragedie, trebuie să recunoşti că nisipul care îţi invadează prosopul şi umezeala acestuia te pot enerva foarte tare uneori.

Din fericire, o companie inovatoare susţine că a găsit soluţia. Specialiştii au inventat un prosop de plajă care nu se udă şi care are capacitatea de a respinge nisipul.

Acesta a primit denumirea Schlack şi a devenit deja foarte popular printre cei care vor să scape de nisipul care le acoperă toate lucrurile atunci când stau la plajă.

Prosopul minune poate fi împachetat rapid, este uşor de întins şi este multifuncţional.

Nu este doar pentru plajă, ci poate fi folosit şi pentru picnic, camping sau yoga.

Cei care l-au conceput au organizat o strângere de fonduri pentru a demara producţia acestui produs inovator, iar campania lor a dat cu siguranţă roade, pentru că au reuşit să depăşească suma necesară cu aproape 10.000 de lire.

Prin urmare, în curând ne putem lua adio de la nisipul lipicios de pe prosopul de plajă!


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod