Romantism, apusuri de soare si cocktailuri delicioase pe Insula Indragostitilor

Poate te intrebi despre ce destinatie este vorba si ca sa nu te tin prea mult in suspans, iti spun ca in randurile ce urmeaza vei citi despre Santorini din Grecia!

Poate te intrebi despre ce destinatie este vorba si ca sa nu te tin prea mult in suspans, iti spun ca in randurile ce urmeaza vei citi despre Santorini din Grecia!

Santorini este o insula desprinsa din povesti. Apusuri de soare incantatoare, ape turcoaz, nisipuri in mii de nuante si mai ales casutele vopsite in alb si cu acoperisul albastru. Locul romantic perfect care cu siguranta te va pozitiona foarte bine in ochi partenerului. Vulcanul, satele si intreaga atmosfera greceasca te vor tine in loc, pe aceasta insula perfecta.

In Santorini, zilele vor trece lenese, in timp ce tu absorbi frumusetea locului si te bucuri de romantismul peisajelor.

Iti recomand sa vizitati saturile Oia (se pronunta E-ah) si Fira. In Oia, este liniste iar  romantismul pluteste in aer, mai ales la vremea apusului de soare care este rapitor (cel mai bun loc pentru a-l privi este Kastro). In Fira ai parte de cea mai buna priveliste a vulcanului si posibilitatea de a vizita multe biserici si manastiri, iar in caz ca va plictisiti, va recomand viata de noapte, bine dezvoltata in aceasta parte a insulei. Poate ai auzit deja zicala conform careia Santorini “are mai multe biserici decat case, mai mult vin decat apa, mai multi magari decat barbati” :)

Spune-mi care este culoarea ta preferata ca sa-ti spun ce plaja sa alegi.
Asta pentru ca in Santorini iti poti alege plaja dupa culoarea nisipului: Perissa si Kamari, amandoua cu nisip negru merita vizitate, dar cea mai populara si indragita plaja este de departe cea rosie!

Daca sunteti un cuplu activ si nu va place doar sa stati la soare o saptamana intreaga, sunt o multime de activitati la dispozitia voastra: faceti o excursie pana la satul traditional Megalochori, Pyrgos pentru a vizita cea mai fermecatoare crama, plina varf cu specialitati grecesti. Puteti degusta cate sortimente poftiti si de ce nu, sa luati un suvenir pentru acasa. Mergeti in excursie pe insula Nea Kameni, pentru a vedea vulcanul.
Fira si Santorini se vad superb de aici!

Santorini este o destinatie potrivita si pentru a va uni destinele, rezervand un pachet special creat. Imagineaza-ti nunta aceea ca in filme, selecta, cu doar cativa prieteni apropriati si familia, la malul marii, in bataia vantului si caldura mangaietoare a soarelui. Imagineaza-ti ca zambesti, ca de toate a avut grija altcineva, ca eviti stresul pregatirilor de nunta si a cununiei religioase in biserica, costurile foarte mari si mai ales imagineaza-ti ca pentru luna de miere nu trebuie decat sa te intorci la hotel si sa te bucuri in continuare de viata. Pachetele pornesc de la 480 de euro si cresc pe masura ce sunt adaugate si alte servicii.
De altfel e disponibil si pachetul de reinnoire a juramintelor care e similar cu cel de nunta doar ca nu presupune si eliberarea de acte.

Sper ca te-am convins si indiferent de motivul pentru care alegi Santorini sau orice alta destinatie, te astept in prima faza la un cocktail delicios la Family Travel !

 

Cu drag,
Andreea, Family Travel
www.familytravel.ro
031 410 09 46
office@familytravel.ro

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • French Bouquet pe 2 Aug 2013, 09:02
    aranjamente florale nunta botez

    “Acolo unde exista flori - exista speranta” Flori si aranjamente florale pentru toate evenimentele din viata dumneavoastra. Pentru comenzi : Tel: 0786-465-527 Mail: bouquetfrench@gmail.com www.facebook.com/french.bouquet.7

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod