6 tipuri de prieteni pe care ar trebui să-i păstrezi în viața ta

De-a lungul vieții, întâlnim un număr semnificativ de oameni. Unii dintre aceștia vor fi alături de noi la bine și la greu, pe când alții vor deveni doar o amintire.
Există anumite prietenii, pe care le dezvoltăm din timpul copilăriei până la maturitate și care ne ajută să ne conturăm personalitatea și drumul în viață. Iată ce tipuri de prieteni ar trebui să păstrezi în viața ta!

Ce tipuri de prieteni ar trebui să avem în viață?


1. Prietenii din copilărie


Prieteniile pe care le dezvoltăm în perioada copilăriei sunt extrem de importante. Iar dacă ții legătura cu prieteni atât de vechi, puteți realiza împreună cât de mult ați crescut ca indivizi și modul în care prietenia voastră v-a ajutat să faceți acest lucru.

2. Prietenii de familie


Este vorba de copiii prietenilor părinților tăi. În copilărie, trebuia să petreci timpul cu aceștia, atunci când părinții tăi îi invitau pe părinții lor.
De asemenea, te ajutau să nu te plictisești în momentul în care mergeați în vizită la ei, iar părinții voștri vorbeau despre lucruri de "adulți".

3. Prietenii din liceu


Aceștia sunt cei care au fost alături de tine în timpul adolescenței. Probabil că au fost alături de tine în timpul primei relații și despărțiri și au empatizat perfect cu stresul pe care l-ai simțit în momentul în care te-ai înscris la facultate. Ați dezvoltat interese comune și erați de părere că prietenia voastră va dura pentru totdeauna.

4. Prietenii din facultate


Multe persoane sunt de părere că prieteniile de durată se formează în facultate. Prietenii din facultate sunt acei prieteni cu care ai făcut nopți albe, pentru a învăța pentru examene, cu care ai petrecut toată noaptea sau pe care ai contat întotdeauna pentru un sfat bun.
Te-ai transformat în adult în timpul prieteniei cu aceste persoane, iar această perioadă a vieții reprezintă baza perfectă pentru o prietenie.

5. Prietenii de la distanță


Poate fi vorba despre acei prieteni pe care i-ai întâlnit când ai fost la un program de studii în altă țară sau într-o vacanță. Poate fi vorba chiar și de prietenii care s-au mutat. Țineți legătura cu ajutorul platformelor de social media și nu vi se pare că distanța reprezintă o problemă. 

6. Prietenii prietenilor tăi


Dacă ai un prieten care este foarte activ social și are prieteni în diferite grupuri, există întotdeauna posibilitatea să faci cunoștință cu alți oameni interesanți. Iar extinderea grupului tău de prieteni este o idee bună întotdeauna.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod