Plantele care pot atrage energia pozitivă

Biroul este ca un fel de a doua casă pentru mulți dintre noi. Unele persoane chiar petrec mai mult timp la birou decât acasă. Este important să ai o energie pozitivă pentru a putea lucra în armonie.
Însă, în unele momente, atmosfera negativă de la birou îți poate afecta performanțele profesionale. Vei începe să-ți urăști slujba din cauza energiilor din mediul acela și nu vei mai putea să-ți dai interesul așa cum ar trebui. Știai că plantele care pot atrage energia pozitivă îți pot schimba starea de spirit? Iată care sunt acestea!

Care sunt plantele care pot atrage energia pozitivă la birou și acasă?

Rozmarin


Acesta îți poate îmbunătăți starea de spirit și memoria. De asemenea, crește nivelul iubirii, ceea ce reprezintă un plus pentru construirea unei relații bune cu persoanele din jurul tău.
Poți decora casa sau biroul cu o plantă de rozmarin. Poți pune și în curte, dacă stai la casă, deoarece se spune că vei atrage dragostea persoanelor din jurul tău.

Mentă


Menta are o aromă plăcută și poate atrage un venit bun și îmbunătăți comunicarea la birou sau acasă.

Levănțică


Levănțica are un miros extraordinar și poate preveni depresia și stimula confortul și înțelegerea. În plus, poate da un sentiment de căldură, adică încă un motiv să îți iubești casa sau biroul.

Orhidee


Plasează un ghiveci cu o orhidee în camera ta, deoarece îți va oxigena încăperea pe tot parcursul nopții. Este o plantă care atrage energia pozitivă și te ajută să dezvolți o stare de spirit bună.

Iasomie


Iasomia atrage afecțiunea și bogăția. Pune iasomie în camera ta sau în spațiul în care îți consumi energia alături de asociații tăi, pentru a întări relația dintre voi.

Aloe vera


Pe lângă beneficiile pe care le aduce sănătății atunci când vine vorba de răni, arsuri și îmbunătățirea calității firului de păr, această plantă are calități uimitoare atunci când vine vorba de percepția pe care o ai asupra succesului și norocului.

Bambus norocos


În est, bambusul norocos este, bineînțeles, un simbol al norocului dorit. Pune-l într-un bol și adaugă 3-4 centimetri de apă și evită expunerea acestei plante în lumina directă a soarelui.

Poți achiziționa toate aceste plante, în special pentru casa ta și birou, pentru a atrage energia pozitivă, cu scopul final de a-ți îmbunătăți starea de spirit și performanța profesională.
Iar pe lângă aspectul frumos al acestor plante, vei avea parte și de mirosuri plăcute în camera ta.

iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod