Florile zilelor speciale de martie

Narcise, lalele, violete, lacramioare, zambile, frezii, liliac, trandafiri, irisi, crini si, bineinteles, sa nu ii uitam pe gingasii ghiocei.
Narcise, lalele, violete, lacramioare, zambile, frezii, liliac, trandafiri, irisi, crini si, bineinteles, sa nu ii uitam pe gingasii ghiocei. Primavara frivola a venit sa ne invesmanteze casa si gradina cu flori proaspete in culori vii.

Gama de plante din aceasta perioada este suficient de larga pentru a inventa un buchet de vis, plin de culoare pentru mame sau prietene, cu ocazia zilelor speciale din martie. Ce poate fi mai frumos decat o floare pentru o persoana draga? Mai ales daca e vorba de un cadou din inima...
 
Aranjamentele florale de 1 si 8 martie "vestesc" sosirea primaverii, parfumul si prospetimea inceputului de sezon.
Daca vrei sa faci un cadou si nu te poti hotari, iti dau un sfat: alege un buchet de flori sau un aranjament floral realizat chiar de tine.

Poti combina cateva flori proaspete de narcisa lalele si/sau zambile. Sau poti recurge la buchete de trandafiri alb si roz sau frezii.

Stii bine ca florile au o putere magica pentru ca reusesc sa aduca zambetul pe buze de fiecare data si, desi se spune, "cu o floare nu se face primavara", cu o floare poti schimba dispozitia unei persoane.

Inainte de a alege o floare pe care sa o daruiesti, tine cont de personalitatea persoanei si de mesajul pe care vrei sa il transmiti.
 
Un buchet de trandafiri de culori diferite, poate simboliza importanta mamei/prietenei in viata ta, dragostea si multumirea pe care i le arati pentru tot ce a facut pentru tine.
Desigur, poti adauga si alte flori, care accentueaza mesajul cadoului daruit: crini si/sau narcise.

Oricand poti darui un buchet realizat din florile primaverii, proaspete si gingase: frezii, narcise, lacramioare, lalele, zambile si nu uita de ghiocei.  

Iata o idee excelenta: ce ar fi sa aduni petalele florilor preferate ale persoanei pe careia vrei sa le daruiesti si pune-le intr-un bol transparent cu apa, alaturi de cateva lumanarele albe sau in culoarea petalelor. Vei vedea ce efect va avea acest aranjament asupra persoanei careia il daruiesti!

Nu uita sa alaturi buchetului si o felicitare sau o scrisoare cu un mesaj de multumire.
Cu siguranta, vei reusi sa impresionezi!
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 10 Mai 2010, 14:13
    comenzi de flori

    Este foarte adevarat ca florile vor fi intotdeauna cel mai frumos cadou.Noi stim cel mai bine acest lucru , tocmai de aceea am creat si acest magazin online de flori www.comenzideflori.ro.Spre bucuria noastra constatam zi de zi ca barbatii ,indiferent de varsta si indiferent de ocazie nu au uitat ca florile sunt cele mai iubite de noi, femeile din vietile lor.Si noi suntem aici , prezenti tot timpul pentru a le intinde o mana atunci cand ei au nevoie, prompti , cu flori proaspete si felicitari (pe care le asternem gandurile si mesajele pentru femeile iubite)

    0
    0

  • M-ka pe 1 Mar 2010, 10:41
    preferatele mele

    Îmi plac toate florile, dar mai aproape de fiinţa mea sunt lalelele de toate culorile, deja mi le procur singură fiindcă acest ges încet, încet, dispare din imaginaţia bărbaţilor cu părere de rău.... iubiţi florile şi înfrumuseţaţi cu ele viaţa celor dragi!

    0
    0

  • renne pe 28 Feb 2010, 22:11
    florile

    orice floare aduce mare bucurie ,femeilor,in special celor iubitoare de frumos .sa iubim florile .

    0
    0

  • valentinadina pe 27 Feb 2010, 12:20
    freziile si lacramioarele

    sunt preferatele mele

    0
    0

  • alinarita pe 24 Feb 2010, 21:49
    florile aduc un strop de bucurie in fata unei femei

    imi plac foarte mult florile ,chiar sunt o iubitoare de frumos si mai exact florile care sunt o pata de culoare in viata oricarei femei emanand veselie si bucurie

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod