Florile ideale pentru 8 Martie

Martisoare, cadouri, imbratisari si cuvinte calde pentru o zi de neuitat... Pentru 8 Martie, intentionezi sa ii faci o surpriza frumoasa persoanei care inseamna...

Martisoare, cadouri, imbratisari si cuvinte calde pentru o zi de neuitat... Pentru 8 Martie, intentionezi sa ii faci o surpriza frumoasa persoanei care inseamna atat de mult pentru tine si care iti este aproape in orice moment al vietii: mama.

Bineinteles, doresti sa iti insotesti cadoul de un buchet inmiresmat de flori, perfect pentru aceasta ocazie. Bine, bine, dar ce flori alegi?

In aceasta privinta, totul depinde de preferintele si personalitatea mamei tale, cat si de mesajul pe care vrei sa i-l transmiti. In oricare dintre cazuri, este important sa alegi cu mult tact buchetul oferit.


Din fericire, florile au un dar de a ne "povesti" ele insele, prin sensibilitatea si culoarea lor, propria semnificatie, iar florile de primavara ne incanta in mod special, prin puritatea si parfumul lor delicat.

A inceput deja sezonul zambilelor, freziilor, lalelelor, lacramioarelor si garofitelor, astfel incat ai de unde alege. Garantam ca impresia pe care vrei sa o lasi va fi excelenta!

In ceea ce priveste data de 8 Martie, cu siguranta, vrei sa iti impresionezi mama asa cum merita. Aranjamentul floral poate transmite in locul tau acel "Te iubesc" pe care, uneori, uitam sau ne este dificil sa i-l spunem.

Culoarea florilor pentru care optezi este strans legata de semnificatia emotiilor care te indeamna sa le oferi. Unele dintre cele mai populare culori pentru buchetul de 8 Martie sunt rosul, care semnifica dragostea, si albul, care semnifica linistea, pacea si, nu in ultimul rand, iubirea pura.


Desi buchetul impresionant de trandafiri este, in general, o optiune romantica, de care face uz partenerul de viata sau sotul, sa nu uitam ca orice doamna stilata, sofisticata, dar, in acelasi timp, naturala si plina de viata, stie sa aprecieze un astfel de gest, cu atat mai mult cu cat darul vine de la "puiul mamei".

Buchetul tau sigur va fi bine primit. Trandafirii sunt flori elegante, iar orice mama isi doreste sa primeasca flori care sa transmita aprecierea intr-un astfel de mod deosebit.

Pentru transmiterea unui mesaj complex, poti opta pentru un cos cu trandafiri, de culori diferite, intregul aranjament simbolizand importanta mamei in viata ta, iubirea si multumirea pe care i le arati pentru tot ce a facut pentru tine. Poti adauga si alte fire de flori, care accentueaza si mai mult mesajul darului.

Poti alege: narcise galbene (de sezon), crini eleganti, impunatori si mandri, garoafe albe sau rosii si, pentru decor, floarea miresei.

In cazul in care mama ta prefera florile delicate ale primaverii, esti norocoasa, deoarece este sezonul lor si te vor ajuta sa iti exprimi dragostea, alegand un buchet proaspat, plin de culoare si parfum.

Irisii albastri, freziile intr-o varietate de nuante, narcisele albe sau galbene, lacramioarele, zambilele, crinii si garoafele pot reprezenta optiuni excelente pentru buchetul dorit.


Insa, daca vrei cu adevarat sa faci o impresie de nota zece, cea mai buna alegere o reprezinta lalelele. Sunt darul clasic al primaverii si, in special, al zilei de 8 Martie.

Delicate si frumoase, cu un parfum aparte, lalelele simbolizeaza iubirea nesfarsita. Albul semnifica dragostea pura, dar poti opta si pentru nuante mai vii sau chiar un buchet cu variate culori.

Aranjamentul floral este o parte nelipsita a Zilei Femeii, iar daca insoteste un cadou, este cu atat mai frumos. O floare este modul nostru simplu si sincer de a aminti persoanei de langa noi cat de mult inseamna in viata noastra.

Atunci cand aceasta persoana este mama, vrem ca totul sa fie deosebit. Alatura buchetului perfect o felicitare sau o scrisoare cu un mesaj de multumire. Cu siguranta, surpriza va fi completa, iar mama ta, cu adevarat impresionata!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dinicu vanessa pe 24 Feb 2009, 08:23
    o intrebare

    As vrea sa ii fac si o petrecere surpriza ce decor as putea folosi sa cum as putea decora casa

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod