Floarea spectaculoasă care arată precum o galaxie. E uimitoare!

Cerul înstelat ne fascinează prin frumusețea și misterul său, iar galaxiile fotografiate cu ajutorul telescoapelor de cea mai mare capacitatea sunt de-a dreptul uimitoare.
Miliardele de stele luminoase pe un fond mov sau bleumarin arată incredibil.

Dar poți găsi astfel de imagini și pe pământ, nu doar în spațiu. Există un soi de plante ale căror flori arată exact ca o galaxie. Petunia Night Sky are petalele într-o nuanță închisă de mov sau indigo, cu picățele mici albe care imită perfect cerul înstelat.

Cunoscută sub numele științific de Petunia cultivars, soiul selectat pentru a arăta în mod spectaculos precum o galaxie a fost numit "Night Sky" - "Cerul nopții".

Așa cum îi spune și numele, acest tip de petunie are petalele pline de steluțe albe, care semănă foarte bine cu aglomerările de stele din galaxii.
Modelul neobișnuit apare în special datorită variației de temperatură dintre zi și noapte.

Dacă vrei să crești o astfel de plantă, vei obține cele mai interesante flori dacă o păstrezi ziua la o temperatură de aproximativ 30 de grade, iar noaptea la o temperatură de aproximativ 17 grade.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod