Floarea soarelui, romantica si seducatoare

Uneori, cele mai simple aranjamente florale sunt de cel mai mare efect, fiind atractive si seducatoare prin naturaletea lor. Romantica prin definitie, floarea soarelui iti va...

Uneori, cele mai simple aranjamente florale sunt de cel mai mare efect, fiind atractive si seducatoare prin naturaletea lor. Romantica prin definitie, floarea soarelui iti va inveseli spatiul de locuit, cu ajutorul unui aranjament extrem de lejer si usor de realizat.

Dramatismul dat de combinatia de culori folosite (vasul negru si galbenul-auriu al florilor) va completa intimitatea camerei tale, conferindu-i un aspect misterios.

Toate materialele necesare realizarii acestui aranjament floral pentru masa din living-room se pot gasi in orice magazin specializat si in florarii.



Vei avea nevoie de...

Un vas negru (din ceramica neagra sau vopsita negru) - se poate gasi in orice departament sau magazin cu produse pentru gradinarit. In cazul in care gasesti doar vase din ceramica simpla, nevopsita, opteaza pentru unul care are forma dorita si vopseste-l cu ajutorul unui spray negru. Preferabil, alege un vas cu gura cat mai larga si ceva mai solid.

Un "brat" de floarea soarelui, galben-aurii si portocalii.

Un foarfece, cutit sau cleste pentru a taia tulpinile de floarea soarelui.

Mladite cu fructe de padure (spre exemplu, merisor).

Margele in culorile toamnei - galben, portocaliu, rosu, visiniu, auriu, verde, maro etc.

Lipici, pentru fixare.

Pasi de urmat

1. Acopera masa de lucru cu o folie din plastic sau o carpa veche.

2. Asaza-ti materialele si uneltele cat mai la indemana posibil.

3. Taie tulpinile mai multor plante, chiar de sub floare.

4. Pentru restul florilor, taie tulpinile astfel incat acestea sa aiba lungimi diferite, pentru un efect spectaculos al aranjamentului.

5. Adauga apa in vas si asaza florile cat mai lejer si natural.

6. Fixeaza cu lipici florile fara tulpina.
Lipeste florile pe gura vasului si in exterior, la baza acestuia, astfel incat sa creezi o linie continua de flori naturale care "imbratiseaza" baza vasului.

7. Printre firele de floarea soarelui, insereaza mladite cu fructe de padure, la distante egale, pentru simetrie.

8. La baza vasului, imprastie (cat mai artistic posibil) margele in culorile preferate.

In plus...

Asaza vasul astfel decorat in centrul mesei din living-room, pe o bucata de material, intinsa sau pliata in mod artistic.

Completeaza look-ul incaperii cu ajutorul unor tartacute, pentru a-ti pune in evidenta si mai mult intregul aranjament floral.

In locul vasului din ceramica neagra, poti folosi unul din sticla sau din plastic dur si greu, de aceeasi culoare.

In cazul in care nu ai de unde cumpara floarea soarelui, poti folosi cu la fel de mult succes crizanteme galbene si portocalii sau alte flori de sezon, pline de culoare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod