McDonald's sărbătorește Ziua Internațională a Profesorului cu cafea și un sandviș din partea casei

McDonald's România celebrează Ziua Internațională a Profesorului și oferă o cafea și un sandviș din partea casei pentru cadrele didactice din toată țara.
Astfel, pe data de 5 octombrie, McDonald’s îi așteaptă pe învățători, educatori și profesori în toate restaurantele din țară și la McDrive, cu o cafea și un McToast din partea casei, ca gest de apreciere și recunoștință pentru aceștia. 

Oferta este valabilă pentru o persoană, iar fiecare poate opta pentru Cafea 200 ml, Caffe Latte 200 ml, Espresso 50 ml sau Cappuccino 200 ml și un sandviș McToast, în limita stocului disponibil, în intervalul 06.00-22.00 (în funcție de programul fiecărui restaurant).  

La începutul anului 2021, respectiv pe 8 februarie, zi în care profesorii și elevii s-au întors fizic la școală după o perioadă lungă de studii la domiciliu, McDonald’s a oferit o cafea din partea casei tuturor profesorilor care au trecut pragul restaurantelor din toată țara, în semn de mulțumire pentru efortul neîntrerupt.  

Echipa McDonald’s susține formarea tinerilor, iar profesorii sunt cei care mijlocesc accesul elevilor și studenților la educație.
Aceștia ghidează copiii, încă din primii lor ani de viață, spre drumul educației, care mai târziu se transformă într-un drum profesional pentru tinerii adulți. 

Despre Premier Restaurants România
Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 88 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 43 restaurante cu McDrive și 44 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate și servite de fiecare dată cu zâmbetul pe buze. 
Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro
 
Despre Premier Capital
Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România.
Premier Capital plc operează 162 de restaurante în 6 țări și are peste 8.800 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple. Activi în 10 țări din centrul și estul Europei și Africa de Nord cu o echipă de 9.500 de angajați, Hili Ventures este partener Cisco, CMA CGM, Diebold Nixdorf, Gemalto, Hofmann, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Tranter, Terberg, și alte companii globale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod