Euro 2008 si rabdare de elefant

A trecut si weekend-ul acesta si eu n-am fost in niciun chip favorizata de soarta. De acum inainte n-am sa mai plec urechea la toate prostiile. Am vazut eu inca de sambata ca nu am nicio sansa sa nasc prea curand dar, in inconstienta mea, n-am incetat sa sper.

A trecut si weekend-ul acesta si eu n-am fost in niciun chip favorizata de soarta. De acum inainte n-am sa mai plec urechea la toate prostiile. Am vazut eu inca de sambata ca nu am nicio sansa sa nasc prea curand dar, in inconstienta mea, n-am incetat sa sper. Aseara mi-am pus toate sperantele in Victor Piturca. Ma astept sa il convoace la Matei la nationala. Stiu ca e cam tarziu, dar ma gandesc si la Mutu ca am auzit ca are o gramada de probleme... saracul de el. Nu stiu ce are Piturca in cap.

Eu l-as lasa pe Mutu linistit sa isi vada de-ale lui, mai ales ca sunt si alte valori cu care nationala ar face treaba buna... Matei e una dintre ele. In fine, nu isi permite Piti sa rateze euro... daca nu il convoaca pe Matei la meciul  de azi, poate la urmatorul. Dar si daca se va intampla sa-l cheme fix in timpul meciului, ar fi un mare cosmar pentru taticul lui care asteapta cu infrigurare sa vada ce face Romania azi. Numai chef sa mearga la spital n-ar avea!

In fine, eu mi-am luat orice gand ca voi naste in curand.

Nu cred ca mai vrea sa iasa, poate nici nu stie pe unde... Incep sa capat mentalitate de elefant. Daca as fi fost o elefantica (nu ca n-as fi la cat de mare m-am facut) si as fi avut perioada de gestatie de 3 ani? Pai acum eram abia in primul trimestru de sarcina si mai aveam ceva pana sa-l termin. Ce rabdare au elefantii!!! Dumnezeule!!! Nu mi-as dori sa fiu elefant, m-as misca greu prin casa, n-as avea loc, n-as fi carnivora dar mi-as dori sa fiu rabdatoare. Pai eu fac fite la noua luni??? Saracii elefanti ce sa mai zica? Daca m-ar auzi cum ma plang eu in fiecare zi ca nu mai nasc mi-ar da cu trompa peste nas! Si as merita!

Si iata cum, in timp ce scriu, iau o decizie - sa stau cumintica.

O sa nasc eu pana la urma, ce mai la deal la vale... Daca nu nasc pana saptamana viitoare (si nu stiu ce sa mai cred) o sa ma duc la spital, o sa-mi provoace nasterea sau o sa-mi faca cezariana. Doctorul meu a tinut sa imi precizeze inca o data ca nicio pacienta de-a lui n-a ramas cu copilul in burta. Am incredere, stie el ce stie.

Dar pana mai una alta ce ma fac? Mi-a crapat burta rau, nu se mai pot numi vergeturi. Sunt direct fisuri de piele, cum crapa gheata in Ice Age de la ghinda veveritei.

Si ma ustura, stau cu comprese reci... eh, asta e! M-am mai si ostenit in fiecare seara sa imi dau cu tot felul de lotiuni si uleiuri. E o mare minciuna sau poate la mine n-a functionat. Sau poate e Matei de vina... o fi vreun pui de elefant...

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Axa pe 10 Iun 2008, 15:29
    Te grabesti degeaba

    Pana-i in burtica, Matei nu cere nimic. Deci nu e cazul sa te preocupe atat de mult. Dupa ce vine pe lume (cand o vrea Dumneze sa fie asta), iti va ocupa minim 80% din timp si, daca esti o femeie-mama adevarata, nu-ti va fi greu deloc. Te obisnuiesti cu copilul de parca l-ai fi avut de cand lumea, nu doar de 9 luni incoace. Iar graviditatea e o stare normala si trecatoare. Succes !

    0
    0

  • Silvia pe 10 Iun 2008, 14:18
    Matei

    Nastere usoara, Violeta! Foarte dragalas post-ul tau si comparatia cu elefanteii! O placere sa-l citesti! Sa ai un bebe geaman sanatos si energic care sa te faca mandra!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod