Azi - ora 14.00 - cezariana

Matei e un bebe mare. A uitat sa iasa la un moment dat, acum a depasit cotele... gheata la mal. Va iesi azi, mai tarziu un pic, dupa-amiaza, prin cezariana. De ce am fugit tot nu am scapat pana la urma...
Matei e un bebe mare. A uitat sa iasa la un moment dat, acum a depasit cotele... gheata la mal.
Va iesi azi, mai tarziu un pic, dupa-amiaza, prin cezariana. De ce am fugit tot nu am scapat pana la urma. Ma incearca un pic frica. Mi se face pielea de strut cand ma gandesc la taietura. Nu imi e frica de semn, a nu se intelege gresit, la cat am pielea de crapata acum ar fi culmea sa ma fofilez pentru linia fina care va ramane ca semn al venirii pe lume a lui Matei. Cred ca am o fobie, mi-e frica de taieturi.
Acum imi dau seama ca mi-ar fi imposibil sa fiu emo. Mi-e frica de o taietura sub anestezie... dar daca eram emo cum imi taiam eu venele?

In fine... s-a mobilizat tot familionul. Unii sunt deja in holul spitalului, altii pe drum.
Eu am emotii, as plange, rad, mi-e foame, imi tremura mainile, mi-e si sete... as avea atatea de scris acum dar am un nod in gat, mi se incurca mintea si pierd toate ideile. Mi-a crescut tensiunea.

De azi nimic nu va mai fi la fel, mi-am pierdut coerenta...
Ma duc sa nasc...
revin cu amanunte cat ati zice peste (de cateva mii de ori).
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 30 Sep 2011, 17:17
    cezariana numai daca este nevoie din motive de sanatate...

    deci, dragele mele mamici....stiu ca majoritatea femeilor sunt fricoase , le sperie momentul nasterii, dar este ceva ce vine, trece si se uita. Am nascut natural, fara epidurala sau alte "ajutatoare" in data de 17 mai. Va anunt ca in afara de dureri identice ca cele menstruale nu au existat. Am avut dureri menstruale mult mai acute ca ceea ce am simtit la nastere. Am avut intr-adevar noroc ca s-a dilatat colul foarte bine, dar conteaza si starea voastra de spirit. Nu mi-a fost frica, nu am avut nici o treaba. Si dupa nastere imediat, am putut avea grija de puiul meu. De ce sa alegeti cezariana, daca sunteti sanatoase? De ce sa ratati aceste momente unice in viata unei femei? Va rog sa nu ma criticati, ci sa va ganditi la ceea ce pierdeti, sa fiti eroina unei nasteri normale. Va poop si succes!!!!!!!!!!

    1
    1

  • inaa pe 19 Aug 2011, 13:34
    buna

    succes!!!!!!! si eu astept sa nasc dintr-un moment in altul,e cumplita asteptarea,mai ales ca trebuie sa nasc cu cezariana din cauza unui adenom hipofizar,nu stiu ce ma asteapta dr.nu mi-a facut programarea(desi sunt predispusa la mari riscuri) dar tot imi spune daca am contractii sa plec la spital .

    0
    1

  • cristina pe 30 Dec 2010, 13:58
    cezariana

    mai fetelor, chiar daca as mai face 3 copiii tot pt cezariana as opta, eu am o fetita de 8 luni si am facut cezariana, m-a durut operatia si 2 zile nu m-am putut ridica din pat, n-am putut sa-mi vad fetita , mergeam pana la usa , ma luau ametelile, ma intorceam la pat, dar tot raul spre bine, au trecut 8 luni de atunci si m-am vindecat foarte repede ;

    0
    1

  • emanueladavid pe 6 Oct 2008, 20:11
    cezariana

    eu am doua fetite ambele cu cezariana si ma simt foarte bine, am facut miscare chiar de a doua zi si totul a fost ok.

    1
    0

  • nadia pe 19 Iun 2008, 12:02
    cezariana

    stai linistita...dupa ce il tii in brate uiti de tot. un sfat pt. taietura: pune-ti imediat dupa nastere o burtiera si incearca sa te ridici macar a doua zi daca nu in aceeasi zi dar bineinteles nu fara burtiera. tine burtiera tot timpul. vei avea avantaje mai tarziu. multa bafta. si eu am un gabriele tot prin cezariana si a fost totul ok. un salut sincer, nadia

    1
    0

  • Bianca pe 18 Iun 2008, 09:44
    in curand mamica

    iti tin pumnii din tot sufletul, o sa uiti de orice taieturi, senzatii emo si mariri de tensiune cand o sa tii in brate cel mai frumos lucru care ti s-a putut intampla! MATEI :) va pupam cu drag pe amandoi si va tinem pumnii (Bianca & mircea de 4 luni si un pic)

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod