Idei de tatuaje minimaliste pentru surori. 25 de modele interesante

Legătura dintre surori este în cele mai multe cazuri una specială, iar tatuajele minimaliste pentru surori reușesc să o reprezinte perfect
Surorile își sunt alături la bine și la greu, își cunosc toate secretele și se susțin indiferent ce-ar fi, iar dragostea dintre ele este de neclintit.

Numai cine are o soră poate înțelege această legătură deosebită, care nu poate fi destrămată. Sora ta este în același timp și cea mai bună prietenă a ta, omul care îți poate spune întotdeauna în față ceea ce alții nu îndrăznesc, care te susține și te protejează ori de câte ori ai nevoie.

Iar dacă vrei să reprezinți această legătură dintre voi într-un mod simbolic, atunci tatuajele minimaliste sunt cea mai bună idee.
Printre cele mai interesante variante sunt tatuajele pereche, identice. Printre simbolurile cel mai des folosite sunt păsări, flori, inimi, stele, săgeți etc.

O altă variantă interesantă de tatuaje pentru surori sunt cele diferite, dar care se însecriu în aceeași temă. De exemplu Soarele și Luna, Yin și Yang sau alte modele și elemente care se completează.

Aceste tatuaje se potrivesc și mai multor surori. În acest caz se pot realiza și tatuaje minimaliste care să simbolizeze ordinea nașterii.
De exemplu, în cazul a trei surori, fiecare soră își poate tatua câte trei stele în linie, iar steaua care reprezintă ordinea în care s-a născut să fie de o culoare diferită. 

Descoperă câteva idei de tatuaje minimaliste pentru surori.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod