Cadouri soacra

Idei de cadouri pentru mama soacră

Relația dintre soacră și noră este recunoscută ca fiind de obicei dificilă și tensionată. Dar nu trebuie neapărat să fie așa. Descoperă care sunt cele mai potrivite cadouri pentru mama soacră
Fie că te înțelegi perfect cu soacra ta, fie că relația dintre voi mai are nevoie de îmbunătățiri, trebuie să știi care sunt cele mai bune cadouri pe care i le poți oferi. 

Iată câteva idei de cadouri pentru mama soacră:


Album sau ramă foto

O mamă de băiat trece destul de greu peste ideea că nu mai este cea mai importantă femeie din viața fiului său. Tocmai de aceea, o ramă sau un album foto în care să pui fotografii reușite cu fiul său sunt cadouri pe care orice soacră le-ar aprecia. Pentru rama foto, alege o fotografie în care sunteți toți trei, de preferat de la nuntă sau un eveniment special. În niciun caz nu ar trebui să oferi o fotografie în care ești numai tu sau numai soțul tău! De asemenea, fotografiile cu nepoții sunt foarte apreciate de soacre.
Poți opta pentru ramele multiple, în care să așezi poze cu toți membrii familiei.

Plante în ghiveci

Plantele în ghiveci, cu flori spectaculose, sunt o altă opțiune de cadou pentru mama soacră. Alege plante cu flori frumoase și rezistente, precum orhideele. Alte plante care arată deosebit și înfloresc abundent sunt azaleea, crinul, cala, Anthurium, Guzmania, hortensia etc. Înainte de a cumpăra plante te poți interesa care sunt florile sale preferate, astfel încât să faci cea mai bună alegere.

Icoană

Dacă soacra ta este o persoană credincioasă, o icoană sfințită este un cadou potrivit. Cumpăra icoana din bisericile care au astfel de magazine, pentru că acestea sunt deja sfințite.
În cazul în care ai cumpărat icoana dintr-un magazin obișnuit, trebuie să o duci la biserică pentru a fi sfințită sau trebuie să-i specifici acest lucru atunci când o oferi. 

Parfum

Poți afla foarte ușor în timpul unei discuții relaxate care este parfumul preferat al soacrei tale sau dacă nu are unul preferat, află ce tipuri de parfumuri îi plac. Un parfum de calitate va fi întotdeauna apreciat. 

Bijuterii

Bijuteriile sunt o altă idee bună de cadou pentru mama soacră. Atunci când le alegi, trebuie să ții cont de preferințele sale. De exemplu, nu oferi o bijuterie din argint dacă soacra ta poartă predominant aur. Privește-i cu atenție bijuteriile pentru a descoperi care este stilul său.
Evită bijuteriile supradimensionate, cele cu simboluri sau modele extravagante. Alege modele clasice și în mod sigur nu vei da greș. Nu este o idee bună să cumperi inele, pentru că este dificil să alegi mărimea potrivită. Cerceii, colierele, pandantivele, brățările, broșele sunt cele mai bune variante.

Aparate electrocasnice mici

În cazul în care soacra ta este pasionată de gătit și face des prăjituri sau produse de patiserie, îi poți cumpăra un robot de bucătărie, un mixer, un blender, o mașină de tocat etc. Trebuie să investighezi puțin, astfel încât să-i oferi un aparat de care are nevoie și pe care nu îl are deja. 

Voucher la spa

Un voucher la spa sau la un salon de înfrumusețare este o altă variantă de cadou pentru mama soacră. Oferă-i ocazia de a se relaxa într-un mediu plăcut și de a uita de griji.
Alege un centru spa sau un salon verificat, unde ai fost și tu și ai avut o experiență plăcută. Nu este indicat să-i oferi un voucher la un salon despre care nu știi prea multe lucruri și în care nici tu nu ai fost. Există riscul ca un gest frumos să se transforme într-o experiență neplăcută.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod