Generaţia bătăii rupte din Rai. Ce cred tinerii părinţi

Peste 75% dintre părinţii care au primit corecţii fizice au declarat că nu aplică acest tratament copiilor lor


Cum se pot vindeca cicatricile emoționale?


Pentru a nu activa procesele și comportamentele care i-au produs durere în copilărie, părintele de astăzi poate deveni un părinte conștient, prin autoanaliză constantă, poate căpăta o mai bună înțelegere asupra emoțiilor și a funcționării acestora, poate reflecta constructiv la propria poveste și poate aplica o serie de sfaturi din ghiduri de intervenție și tehnici de mindfulness pentru a recăpăta echilibrul în familie, recomandă Dr.

Laura Markham, care va susține în luna noiembrie o conferință destinată părinților, la București.

Conferințele Dr. Markham


80%dintre cei care au participat la sondaj şi-ar ajuta copilul să înţeleagă unde a greşit
Pentru prima dată în România, DR. LAURA MARKHAM, fondator www.ahaparenting.com, doctor în psihologie clinică, va susține 4 conferințe speciale pe 14 și 15 noiembrie 2015, la RIN GRAND HOTEL, în care va vorbi despre dezvoltarea și menținerea unei relații armonioase în familie: „Părinte liniștit, deci copii fericiți”, „Crește un copil inteligent emoțional”, „Părinți liniștiți, frați fericiți” și „Parenting liniștit: mindfulness și autocontrol”.
Conferințele se adresează părinților de copii de toate vârstele, de la bebeluși și până la adolescenți, iar sfaturile ei pot fi citite pe AHAparenting.com, MotheringMagazine, Pregnancy.org.

Dr. Laura Markham își propune să schimbe lumea, preschimbând adulții de mâine unul câte unul, prin ajutorul oferit părinților lor. Evenimentul face parte din seria Conferințelor TOTUL DESPRE PARENTING. Înscrierile se pot face aici.

„Pedepsirea copilului, eliminarea privilegiilor, pedepsirea prin acordarea unor sarcini suplimentare, toate aceste abordări sunt concepute cu scopul de a-l „învăța o lecţie” pe copil.
Dar cercetările ne arată că acei copii sunt mai degrabă preocupaţi de caracterul abuziv al pedepsei, în loc să simtă remuşcarea pentru greşelile făcute. Sunt onorată și fericită că voi vizita România în luna noiembrie. Aștept cu nerăbdare să aflu care sunt provocările cu care se confruntă părinții români și ce greutăți întâmpină ei în procesul de creștere a copiilor. Sunt încântată că le voi putea împărtăși metoda mea metoda mea de parenting blând și că îi voi putea ajuta să își schimbe și să își transforme în bine relația pe care o au cu copiii“
, a declarat dr.
Laura Markham.

DR. LAURA MARKHAM este autoarea cărților „Părinți liniștiți, copii fericiți: cum să înlocuim țipetele cu conectarea” (lansată pe 7 octombrie) și „ Părinți liniștiți, frați fericiți: cum să creștem frați prieteni pe viață”, în curs de apariție la editura Multi Media Est Publishing (lansată pe 27 octombrie).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod