Ce legatura au Yin si Yang cu Fengshui?

Daca nu exista un echilibru al celor doua forte in mediul in care traim, se pot produce efecte nedorite pe plan emotional si fizic. Multi oameni care se plang de oboseala...
O intrebare la care veti putea raspunde singure dupa ce veti fi inteles caracteristicile celor doua fatete ale energiei.

Daca nu exista un echilibru al celor doua forte in mediul in care traim, se pot produce efecte nedorite pe plan emotional si fizic. Multi oameni care se plang de oboseala, depresie si lipsa de motivatie isi petrec mult timp in locuri intunecate. Alti oameni, care sufera adeseori de dureri de cap, sunt expusi soarelui intens, traiesc in case prea luminate.

Corectarea acestor dezechilibre se bazeaza mult pe capacitatea noastra de a intelege foarte bine calitatile celor doua forte.
Daca intr-o camera este prea mult intuneric, adaugati lumina. Daca este prea expusa soarelui, trageti perdelele. Daca energia Yin se manfesta sub forma aerului inchis, deschideti geamurile si lasati energia Yang a vantului sa aduca aer proaspat.

Fiecare lucru si persoana, fiecare relatie umana, intr-un cuvant orice, poseda caracteristici Yin si Yang in grade diferite. Armonizarea energiilor are la baza acest echilibru pe care noi il obtinem facand modificarile de rigoare.

Articol
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod