Top 8 nunţi extreme

Vrei ca nunta ta să fie extraordinară? Unele cupluri au luat sensul pur al cuvântului şi au organizat nunţi de-a dreptul extreme. De la ceremonia pe bicicletă, la nunta din cer şi cea din adâncuri, se pare că imaginaţia nu are limite la acest capitol. Iată care sunt cele mai neobişnuite nunţi din lume:
1 din 9

Nuntă în aer

Doi belgieni au vrut ca nunta lor să fie de neuitat, atât pentru ei, cât şi pentru invitaţi. De aceea, au hotărât să îşi spună "Da" pe o platformă de bungee-jumping, la 50 de metri deasupra solului.

Au fost însoţiţi de 20 de invitaţi şi de ofiţerul de stare civilă, iar pe o platformă alăturată s-a aflat orchestra. După ce au spus "Da", mirii s-au aruncat de pe platformă, suspendaţi cu corzile elastice.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • any pe 23 Aug 2011, 11:15
    foarte curajos

    mi se pare un act de curaj sa te opui oricaror traditii si sa faci o nunta nonconformista si traznita:D in felul asta chiar poti spune ca nunta este o zi pe care nu o vei uita niciodata

    1
    0

  • ancuta4016 pe 14 Mar 2011, 15:49
    Bani usor castigati

    Cred ca "ivitatii" erau mai degraba cascadori figuranti,platiti ca sa se urce acolo.Altfel se faceau de ras fara ninciun invitat.Nici un familiar nu ar fi acceptat sa se riste acolo sus.Niste extravagante pe care si le permit cei care nu transpira pentru banii castigati.Fite,mofturi,trend-uri care n-au valoare.

    1
    0

  • ada pe 14 Mar 2011, 14:39
    NUNTA PE BICICLETE _ a fost deja la Iasi

    O nunta pe biciclete a fost si in Iasi, acum ceva ani. A aparut peste tot in ziare....

    2
    1

  • RodycutzaM pe 13 Mar 2011, 23:46
    :))

    numai dementi ! care mai de care vrea sa para mai special, mai aparte, mai iesit din comun :))

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod