Femeie zâmbet

Tehnici de seducţie: cum cucereşti o femeie de 30 de ani. 10 sfaturi

Femeile la 30 de ani sunt mai mature, dar au nevoie de romantism

Tehnici de seducţie: 10 tipsuri de agăţat femei mature

1. Evitaţi replicile clasice de agăţat. Nu prea ţin. Ai mai mult succes cu o poveste sau cu un compliment sincer.

2. Aveţi mai multe şanse să vă apropiaţi de o astfel de femeie dacă sunteţi în vizită în casa unor prieteni decât dacă sunteţi într-un club. O atmosferă mai calmă te poate ajuta să-ţi transmiţi mesajul, iar o femeie e mult mai uşor de cucerit într-un mediu prietenos.

3.

Nu încerca să dai totul din primul moment. Fii calm! O femeie matură apreciază răbdarea şi consecvenţa mai mult decât frumuseţea fizică.

4. O atitudine calmă, amicală, la limita familiarităţii, îţi oferă un avantaj. Şmecheria inhibă femeile şi proiectează o imagine superficială despre tine.

5. Trebuie să ai o ţinută adecvată. Nu te îmbraci ca un rocker şi îţi propui să cucereşti o femeie de carieră care lucrează în sistemul bancar.

6. Trebuie să ai o mină pozitivă.

Atenţie, femeile nu sunt interesate de experienţele tale triste de viaţă. Le au pe ale lor. Dacă vrei să o cucereşti, vorbeşte despre reuşitele tale, dar ponderat, fără să pari lăudăros.

7. Nu-i cere numărul de telefon după cinci minute de conversaţie. Chiar dacă o să ţi-l dea, sunt şanse mari să nu-ţi răspundă. Fă ca totul să pară firesc. Ia-ţi la revedere de la ea fără să-i ceri nimic, iar apoi, chiar înainte de a pleca spune-i că a fost o conversaţie minunată şi că vrei să o continui.

8.
Ai mult mai multe şanse de reuşită dacă eşti sincer. Dacă vrei o relaţie de scurtă durată, fără complicaţii, ar trebui să-i spui de la a doua întâlnire. Femeile de 30 de ani au dezamăgiri la activ, raritatea e sinceritatea, nu minciuna.

9. Prezintă-te în cea mai bună lumină, dar într-una reală. Dacă te urci pe un piedestal şi apoi nu poţi să rămâi acolo, aterizarea va fi dură.

10. Femeile de 30 de ani sunt atrase de conversaţie mai mult decât de o partidă de sex. Iar dragostea după o discuţie motivantă e nepreţuită.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gogu pe 14 Mai 2016, 15:43
    vorbe cu greutate

    În primul rând trebuie menționată greutatatea ambelor specimene. Între doi burtoși, vorba magică ar fi: "Ne dăm puțin pe dârniuș?!"

    1
    1

  • eu eu pe 14 Mai 2016, 14:03
    chiar asa!

    nota 10 din 10 pentru articol..! ai perfecta dreptate

    0
    3

  • aha pe 14 Mai 2016, 10:53
    niet

    Ai ratat din start daca te duci cu gandul ca tu ca barbat tu esti cel care trebuie sa seduci/cuceresti o femeie. Femeia trebuie sa fie cea cea care trebuie sa se gandeasca cum sa te seduca. Se vede ca o femeie a scris articolul. Punctul 10. femeile sunt atrase mai mult de conversatie doar fiindca exista un numar mare de babuini. Atunci doar am conversa si le-ar sari pofta de sex femeilor:). Ar insemna ca femeile se masturbeaza sau fac sex cu altu, ceea ce spune multe.

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod