Şi bărbaţii au suflet. Să nu-ţi fie niciodată teamă să iubeşti!

Viaţa în doi presupune anumite constrângeri în ce priveşte comportamentul, în ce priveşte comunicarea. Trebuie să fii empatic, să te intereseze şi starea celui de lângă tine.
Mihai Dobrovolschi, la Gold FM, s-a ocupat două dimineţi la rând de cei care trăiesc singuri şi cei care sunt ”cuplaţi”.
Discuţiile au fost aprinse, fiecare apărându-şi punctul de vedere. Multe mesaje interesante şi multe comentarii din partea gazdelor emisiunii. Realizatorul ”Dobro Show” mi s-a părut a fi de partea celor care preferă viaţa de burlac.
Eu cred că atât bărbaţii cât şi femeile îşi duc existenţa trecând de la una dintre stări la cealaltă şi înapoi.
Speranţa de viaţă a crescut foarte mult în ultimii ani, nimeni nu mai vorbeşte de o relaţie pentru toată viaţa. Viteza cu care trăim consumă viaţa de cuplu în acelaşi fel în care singurătatea ne poate duce la tristeţe şi depresie. Se întâmplă multe atât într-o căsătorie cât şi în perioada de burlăcie. Un adolescent de azi se poate aştepta ca pe parcursul întregii existenţe să aibă două-trei experienţe de cuplu de lungă durată plus perioade de burlăcie. Acest fapt era de neimaginat în urmă cu douăzeci de ani.
Nu cred că cele două lumi sunt atât de departe una de cealaltă, iar o persoană adultă le-a experimentat pe amândouă.
Fiecare dintre ele te poate satisface pentru o anumită perioadă. Unii se simt mai bine singuri, mai liberi. Viaţa în doi presupune anumite constrângeri în ce priveşte comportamentul, în ce priveşte comunicarea. Trebuie să fii empatic, să te intereseze şi starea celui de lângă tine.
paul-teodorescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod