Şi bărbaţii au suflet. Locul unde nu ţi se poate întâmpla nimic

Adulţii din ziua de azi trebuie să ia zeci de decizii în fiecare zi, decizii care au consecinţe mai mari sau mai mici asupra celor din jur
Citeam zilele trecute un articol pe tema educaţiei în care se vorbea de neliniştea copiilor de azi transmisă de nesiguranţa adulţilor. Autoarea articolului observase corect că adulţii din ziua de azi au o problemă şi aceea se numeşte nesiguranţă.
Aceasta se manifestă şi într-o relaţie. E o anume tensiune între parteneri, tensiune încurajată de tot ce se întâmplă în jurul nostru: criza economică, credite pentru casă, jobul, preţurile la mâncare, la întreţinere, la căldură.

Adulţii din ziua de azi trebuie să ia zeci de decizii în fiecare zi, decizii care au consecinţe mai mari sau mai mici asupra celor din jur.
Pentru bunicii noştri, viaţa era mult mai simplă şi părea că o zi vine după alta fără schimbări majore.
Din cauza acestei viteze cu care se modifică lumea noastră, relaţiile sunt afectate. Gândiţi-vă câţi bărbaţi şi femei din România pleacă definitiv sau temporar să lucreze în străinătate. Un cuplu care are un anumit stil de viaţă aici va fi supus la tensiuni extreme dacă unul dintre parteneri alege să plece în căutarea unui job mai bun peste graniţă.
Ce şanse are să reziste?
paul-teodorescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod