Şi bărbaţii au suflet. Emoţia pierdută a unei atingeri convenţionale

Oamenii făceau conversaţie, tu zâmbeai, protejată de prietena ta. Venisei special cu ea ca să păstrezi distanţa, fiind o femeie care a ales

Erai la doi metri de mine, în lateral. Un pas şi o lungime de braţ, de atâta aveam nevoie ca să-ţi prind mijlocul, să te trag spre mine şi să te sărut.

În jurul meu, oamenii făceau conversaţie, tu zâmbeai, protejată de prietena ta. Venisei special cu ea ca să păstrezi distanţa, fiind o femeie care a ales.
Amintirile se prăbuşeau peste mine. Din când în când îmi zâmbeai, iar zâmbetul tău venea dintr-o altă lume peste care s-au aşternut anii şi alegerile noastre de fiecare zi.

Ţie nu-ţi pare rău, mie nu-mi pare rău şi atunci de ce e atâta emoţie între noi, de ce atracţia persistă? Trebuie să ridicăm ziduri, să ne baricadăm unul împotriva celuilalt pentru a nu alerga şi a nu ne lua în braţe, prăbuşindu-ne din lumile în care trăim.
Ce frumos se iubesc doi oameni civilizaţi. Câte cuvinte, câte gesturi, câte emoţii se irosesc, nu au nicio şansă să prindă viaţă.
paul-teodorescu
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sanziana pe 9 Iun 2015, 12:02
    gramatica

    Ce ar fi să folosim forme gramaticale corecte? eu venisem tu VENISEŞI el venise noi veniserăm voi veniserăţi ei veniseră Forma VENISEI nu există în limba română!

    0
    0

  • AlinaM. pe 8 Iun 2015, 22:32
    Incredibil

    Incredibil.Daca este adevarat atunci este incredibil de minunat si infiorator de trist. Cuvintele te inalta si te coboara intr-un abis fara sfarsit... Povestea ta este a mea. Pacat, ca nu ai rupt firul nesfarsit de lasitate.

    1
    0

  • Rares Dragoi pe 8 Iun 2015, 19:37
    contiunare

    http://dragoirares.wordpress.com/

    0
    0

  • Rares Dragoi pe 8 Iun 2015, 19:36
    Interesant

    și barbatii plang cateodata, nu-i asa? Asta imi aduce aminte de un concert super. nincsen0semmi

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod