Şi bărbaţii au suflet. De ce e atât de porc? M-a părăsit fără să-mi spună nimic!

Acesta e mai mult un strigăt de revoltă al unor femei care au trecut printr-o relaţie nereuşită. Trăim într-o lume în care relaţiile devin tot mai complicate, depind de prea mulţi factori externi ca să mai poată curge liniştit
Roxana, Piteşti. Poţi să-mi spui şi mie de ce bărbaţii sunt porci? De ce se comportă aşa? Suntem împreună de cinci ani, locuim în aceeaşi garsonieră de doi şi a plecat. M-a părăsit fără să spună nimic. Efectiv m-am întors acasă de la facultate şi nu mai era nimic. Îşi luase tot, haine, laptop, boxe. Parcă n-a locuit acolo atâta timp. Nu mi-a dat nicio explicaţie, nu-mi răspunde la telefon, m-a blocat pe Facebook. Pur şi simplu nu mai pot lua legătura cu el. Mă simt ca o proastă.
Mi se pare că mi-am irosit timpul cu un nemernic. Pur şi simplu mi-am pierdut încrederea în mine. De ce mi s-a întâmplat mie una ca asta?
 

Răspuns. Îmi pare rău pentru suferinţa ta. Până când ni se întâmplă nouă, avem senzaţia că necazurile nu ne pot atinge. De data aceasta a fost rândul tău. Nu e nimic senzaţional în asta. Purşi simplu a fugit. A fost prea laş ca să vorbească cu tine. Probabil e tânăr şi nu pregătit pentru o confruntare. Sunt şanse să înveţe ceva din asta, la fel de multe ca şi acelea să o facă din nou.
paul-teodorescu
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elf pe 26 Mar 2015, 13:57
    adevarat

    Asa este viata moderna pune in pericol relatia. cand ai atat de putin timp la dispozitie si de multe ori nici nu mai ai energie este dificil sa te mai implici mai ales serile in timp de calitate. Dar trebuie sa o faci daca tii cu adevarata la acea persoana si la relatia voastra :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod