România: Top 7 vedete sexy divorţate

Pentru majoritatea oamenilor, divorţul  înseamnă o tragedie, un sfârşit al lor, nu numai al relaţiei, o dramă pe care puţini o pot depăşi. După divorţ, multe dintre femeile în cauza decad, uită de ele, uită să fie frumoase, să fie feminine, sunt triste şi imposibil de consolat. Există însă şi exemple pozitive în acest sens. Unele dintre ele se văd, pentru că personajele sunt publice, dar există şi femei normale care reuşesc să-şi refacă viaţa.

Pentru doamnele care consideră că existenţa lor s-a sfârşit în momentul în care s-a semnat divorţul, vom vorbi astăzi despre VIP-urile care au depăşit momentul şi continuă să trăiască fără să se uite înapoi.
1 din 8

Mihaela Rădulescu (42 de ani), mai frumoasă după despărţire

Deşi a trecut prin trei divorţuri, Mihaela Rădulescu este o femeie împlinită. În momentul în care a constatat că relaţia nu mai funcţionează a decis să pună punct. Să ne amintim cum a venit de mână cu fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg, la judecătorie. A rămas în relaţii foarte bune cu el, îşi cresc împreună copilul, pe Ayan, iar ea radiază de fericire. La cei 42 de ani pe care îi are, Mihaela Rădulescu le dă clasă chiar şi tinerelor de 20 de ani. Se întreţine, mănâncă sănătos, nu face excese şi îşi poate permite luxul să-şi ocupe viaţa cu lucrurile care îi plac cel mai mult: creşterea copilului şi cărţile pe care le scrie cu pasiune.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tygrutza pe 10 Iun 2011, 10:41
    radulescu

    mie imi place si mihaela radulescu.....este o femeie frumoasa care stie ce vrea de la viata.

    6
    0

  • nadya_dark pe 9 Iun 2011, 11:33
    Este cazul oricarei femei

    Care ,,iese,, dintr-o casnicie nefericita ,sa arate mai calma ,mai fericita ...

    9
    0

  • ileana.voicu pe 9 Iun 2011, 09:50
    @Criss

    Buna. Merci de precizare!!!!!!!!! Sa ai o zi minunata.

    2
    0

  • ionelala pe 9 Iun 2011, 09:05
    ....

    Un mare 10 cu plus pentru Mihaela Borcea!! o adevarata femeie..nu am cuvinte sa descriu admiratia fata de ea..

    15
    2

  • Criss pe 9 Iun 2011, 08:48
    Carmen Negoita

    Ar trebui sa va informati inainte de a scrie un articol. Carmen Negoita are 30 de ani si nu 40, deci e si normal sa arate foarte bine.

    3
    2

  • ADA pe 9 Iun 2011, 06:24
    Enervant

    Imi cer scuze ca scriu asta, dar reclamele trica momentul de relaxare, in care incerc sa citesc si tot sunt deranjata. SCOATETI reclamele pentru ca ne fac sa iesim de pe pagina dvs. de site. Mersi frumos, o zi buna!

    13
    1

  • Andreea pe 8 Iun 2011, 23:05
    Amalia Nastase

    Nu stiu ce vedeti sexy la aceasta femeie, parca ar fi barbat. Nu are pic de feminitate dupa parerea mea, si pare rece ca o stanca.

    10
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod