Reteta Europa Travel pentru o vacanta de succes

Pachetele cu destinatia Grecia create de agentia Europa Travel surprind prin diversitate si indemn la relaxare!

Preturile cad, vara se apropie, atmosfera de vacanta se face simtita... Trebuie sa-ti permiti cateva zile de evadare!

Pachetele cu destinatia Grecia create de agentia Europa Travel surprind prin diversitate si indemn la relaxare! Daca esti in cautare de inedit sau daca doresti pur si simplu sa iesi din monoton, ofertele noastre nu te vor lasa indiferent! Acorda-ti acest rasfat si nu vei regreta alegerea facuta!

Ce faci cand vrei sa traiesti experienta mult visata? Cel mai bun raspuns la care te poti gandi este insula Creta. Este una dintre cele mai frecventate insule grecesti, fiind gazda pentru mii de turisti in fiecare an care vin sa admire frumusetea naturala, plajele stralucitoare, viata de noapte incitanta si bucataria renumita.

Preturile pornesc de la 307 Eur / sejur, in functie de categoria hotelului ales si de facilitatile oferite.

In tarif sunt incluse: bilet de avion cursa charter, transferuri, 7 nopti cazare hotel 2* / 3* / 4* / 5*, masa in functie de hotelul ales, asistenta turistica locala.

Corfu este insula padurilor si a muntilor, cu case albe, ascunse in vai si cu locuitori vestiti pentru  ospitalitatea lor. Insula dispune de toate trasaturile necesare pentru o vacanta perfecta, imbinand stilul grecesc cu cel italian. Pregateste-te pentru o experienta fara precedent!

Preturile pornesc de la 189 Eur / sejur, in functie de categoria hotelului ales si de facilitatile oferite. In tarif sunt incluse: bilet de avion cursa charter, transferuri, 7 nopti cazare hotel 2* / 3* / 4* / 5*, masa in functie de hotelul ales, asistenta turistica locala.

Rhodos este Insula Cruciatilor, mandrindu-se cu 300 de zile insorite in fiecare an.
Insula este cunoscuta datorita dealurilor sale verzi de brazi, portocali, maslini, dar si datorita zidurilor vechii cetati. Statiunile sunt luxuriante, in culori vii si exotice. Soarele si marea te asteapta!

Preturile pornesc de la 258 Eur / sejur, in functie de categoria hotelului ales si de facilitatile oferite. In tarif sunt incluse: bilet de avion cursa charter, transferuri, 7 nopti cazare hotel 2* / 3* / 4* / 5*, masa in functie de hotelul ales, asistenta turistica locala.

Insula Santorini este destinatia ideala pentru cei care iubesc viata de noapte. Numeroasele cluburi, baruri, cafenele de pe plaja sau din statiuni ofera posibilitatea unor nopti de neuitat. Desprinsa in timp dintr-un vulcan, aceasta ofera vizitatorilor munte si mare, alb si albastru, biserici ortodoxe dar si traditii.
Merita vizitata!


Preturile pornesc de la 334 Eur / sejur, in functie de categoria hotelului ales si de facilitatile oferite. In tarif sunt incluse: bilet de avion cursa charter, transferuri, 7 nopti cazare hotel 2* / 3* / 4* / 5*, masa in functie de hotelul ales, asistenta turistica locala.

Zakynthos este o insula cu un trecut bogat, este insula muzicii, a poeziei si a ospitalitatii. Este totodata si o insula a contradictiilor – munti cu paduri de pin, campii fertile, numeroase plaje foarte diferite si coaste impozante care au dus la formarea pesterilor. Vei indragi cu siguranta Zakynthos pentru aceleasi motive, dar si pentru atmosfera relaxanta si cultura de aici. Te asteapta o vacanta ca-n povesti!

Preturile pornesc de la 325 Eur / sejur, in functie de categoria hotelului ales si de facilitatile oferite.

In tarif sunt incluse: bilet de avion cursa charter, transferuri, 7 nopti cazare hotel 2* / 3* / 4* / 5*, masa in functie de hotelul ales, asistenta turistica locala.

Pentru mai multe informatii despre ofertele Europa Travel de sezon va rugam sa ne contactati.
Europa Travel va poate oferi cele mai bune preturi, indiferent de perioada sau destinatie!

EUROPA TRAVEL

Adresa: Sos. Mihai Bravu nr. 62 A, parter, cladirea Spectrum
Telefon fix: 021.311.55.20, 031.402.55.86
Mobil: 0723-153.702
E-mail: office@europatravel.ro
URL: www.europatravel.ro

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alex pe 2 Iun 2011, 10:32
    europa travel TEAPA

    poate au ei oferte bune.......dar se pricep de minune sa minta frumos. Aveti grija cu ei, personal am luat teapa de la ei (mi-au vandut niste locuri pe care nu le aveau la hotel).Cititi pe forum despre europa travel.

    0
    0

  • Cosmin pe 15 Mai 2009, 15:57
    articol

    mi se pare f bun articolul, interesant

    0
    0

  • Ele pe 15 Mai 2009, 15:25
    super

    interesant articolul, as pleca si eu in grecia.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod