Povestea lor a cucerit internetul: S-au cunoscut la grădiniță și s-au căsătorit după 20 de ani

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Îți mai amintești pentru cine făcusei o pasiune în timpul grădiniței? Poveștile adorabile cu copiii de grădiniță care se înțeleg atât de bine încât își promit că se vor căsători sunt cunoscute tuturor.
Dar nimeni nu se așteaptă ca doi oameni care se cunosc încă din timpul grădiniței să se căsătorească cu adevărat.

Cu toate acestea, se poate întâmpla. O demonstrează povestea parcă desprinsă din filme a doi tineri americani. Laura Scheel și Matt Grodsky se știu de când erau la grădiniță.
De fapt, una dintre primele amintiri ale lui Matt are legătură cu Laura. "Una dintre primele mele amintiri este de pe la vârsta de trei ani, când stăteam în fața colegilor mei de grădiniță și spuneam că eu mă voi însura cu Laura într-o zi", a spus Matt, potrivit boredpanda.com.

Dar după grădiniță, cei doi prieteni nu s-au mai văzut o lungă perioadă de timp, până la începutul liceului, când s-au reîntâlnit printr-un prieten comun.
Între cei doi a existat o conexiune din prima clipă, astfel că după mai puțin de două săptămâni erau deja iubiți.

Iar acum, după mai bine de 20 de ani, Matt a decis să-și țină promisiunea făcută la grădiniță. Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2016.
Și dacă ți se pare că este exact ca un basm, asta nu e tot! Matt a cerut-o pe Laura de soție în grădinița în care s-au cunoscut.

Povestea lor de dragoste a devenit virală, după ce Matt a povestit totul într-o postare pe pagina sa de Facebook.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Michael pe 30 Iun 2017, 16:25
    Plau

    Plauzibil. Când am intrat în clasa I, am cunoscut o colegă care mi-a plăcut. După 40 de ani, m-am căsătorit cu ea.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod