Poveste adevărată. Spaima după divorţ: unde găsesc un bărbat mai bun?


Dar, acum, că am rezolvat această problemă, trebuie s-o rog pe mama şi pe cele mai bune prietene să-mi găsească bărbatul perfect - unul care e ordonat, nu bea, nu fumează, face sex doar la comanada mea şi cât vreau, nu sforăie, nu adoarme cu televizorul aprins, câştigă o poală de bani, nu uită lista de cumpărături pe frigider şi se întoarce cu o pungă plină de cutii de bere.
Aşa, şi-n plus, când ies cu el, se îmbracă exemplar, face impresie, dar nu se uită după alte femei şi nu vorbeşte prostii.

Unde găsesc un astfel de exemplar? Mamă, ai vreo idee? Există sau am făcut o mare prostie?

Valentina
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 3 Apr 2016, 22:15
    Numai

    Numai timpitii sint disperati sa-si puna saiba pe deget si sa toarne plozi. Cine spune ca omenirea a evoluat?

    4
    0

  • Adi pe 3 Apr 2016, 21:34
    Hi there

    Mulțumesc @catrinel, scrie numărul la nextserviceblog@nextserviceblog. Chiar am să te sun. Adi

    0
    0

  • catrinel pe 3 Apr 2016, 20:02
    Hi

    Nicio femeie cu capul pe umeri nu divorteaza doar ca asa ii spune mama sau prietenele. Cand casnicia scartie e important sa comunici, negociezi , analizezi, sa faci compromisuri , sa acorzi timp suficient pentru realizarea pasilor propusi dupa care reanalizezi si vezi daca s-a imbunatatit ceva si decideti daca mai e cazul sa continuati efortul sau sa renunati la canicie. @Adi, Daca tu ai toate calitatile insirate de autoare ,iti las eu numarul de telefon.

    1
    0

  • Adi pe 3 Apr 2016, 16:28
    Raspuns adevarat

    N-o să găsești un bărbat mai bun. Poate o pereche. El a plecat pentru că avea deja prea multe probleme iar învinuirile tale nu le-a mai putut suporta. Tu erai țara lui și în mintea lui patriotică trebuia să înțelegi fără cuvinte că avea nevoie de pansamentele tale pe rănile vitejiei lui oricând, oricum și oriunde se întindea asta. Dar tu n-ai făcut-o, ba mai mult, ai reproșat, ai agresat, ai divorțat și atunci ai trădat. L-ai trădat. Și să știi că nu ești liberă. Există încă o stigmă de care nu ești vinovată. Ești divorțată. O persoană cu mariaj eșuat. Din cauză de jurăminte cu cununii în fața Domnului. Până ce moartea vă va despărți adică. Pe tema asta fosta mea soție mi-a declarat după divorț că a plătit locuri de veci alăturate. Mama și cei mai buni prieteni mi-au zis că fosta s-a pus cu alt bărbat... Oare ce să fac, să aștept un ”menage a troi” la loc cu verdeață sau să-ți las numarul de telefon?

    0
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod