Poveste adevărată. Mă înşală! Ar trebui să divorţez sau să trec cu vederea?


 

Ne înţelegem extraordinar. El e un om bun, un părinte iubitor. Nu m-a dezamăgit niciodată nici ca partener, nici ca prieten. Mi-am dat seama că, deşi auzim atât de des de astfel de situaţii, până nu ni se întâmplă şi nouă, trăim cu senzaţia că suntem protejaţi. Acum, după ce m-am tot frământat, am realizat că nu există o rezolvare ideală. Orice decizie aş lua, voi pierde, deşi n-am nicio vină. Dacă discut cu el, există şanse să ne certăm şi să plece, dacă nu discut, va trebui să trăiesc cu o povară pe care nu pot s-o duc.
Cea mai tare fază e că indiferent cu cine vorbesc, fiecare reacţionează conform cu personalitatea lui, şi e normal să fie aşa, dar asta nu mă ajută.
Până când o să descopăr răspunsul înţelept la dilema mea, o să încerc să nu fac scandal, dar o să mă mut în camera copilului.

Măcar să nu-l deranjez când dă sms-uri. E grea viaţa unui bărbat la 40 de ani!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • irinap pe 14 Dec 2015, 10:12
    Infidelitate

    MARE GREȘEALĂ! El va înțelege că procedează corect. Se va îndepărta de tine. Se va îndrăgosti de cealaltă (probabil o colegă de servici). Spune-i deschis că știi că are o aventură și să ia o decizie (ori amanta ori tu). În același timp vezi ce nu merge bine între voi (de obicei este vorba de sex). Și ia măsuri. Lăsând lucrurile să se rezolve de la sine nu este bine. SĂ ȘTII CĂ ÎN VIAȚĂ NU SE OBȚINE NIMIC FĂRĂ LUPTĂ. ȘI DACĂ NU ACȚIONEZI LUCRURILE SE VOR AGRAVA. Infidelitatea este o mare problemă pentru toate căsniciile. Te va respecta dacă vei înfrunta situația! Alfel va constata că ești doar o femeie slabă! Baftă!

    0
    0

  • elf pe 7 Dec 2015, 13:04
    comunicare

    cum poti sta in casa cu el fara macar sa discuti?? cum poti sa te uiti la el cand isi da mesajele alea si sa nu zici nimic? eu nu as putea ce e o relatie fara comunicare...macar iti poate spune ce i-a lipsit

    0
    0

  • florentina pe 6 Dec 2015, 18:03
    divort

    divort! punct si de la capat!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod