Poveste adevărată. Mă înşală! Ar trebui să divorţez sau să trec cu vederea?

Dilema unei soţii care nu ştie ce decizie să ia în privinţa unui soţ atins de criza bărbatului de 40 de ani

Sunt căsătorită de zece ani. Eu am avut 25 de ani când am făcut acest pas, el 30. Avem un copil, un băieţel de patru ani. La scurt timp după ce a împlinit 40 de ani, am descoperit că are o amantă.

În primul moment m-am înfuriat. Am vrut să iau copilul şi să plec, apoi, am vrut să-i spun că ştiu despre relaţia lui, dar m-am abţinut.
Era atât de dureros să-l văd cum se ascunde ca să dea mesaje, cum întârzie seara acasă sau cum inventează motive ca să plece la sfârşitul săptămânii.

Dar, am găsit puerea să tac, să mă fac că nu observ. I-am cerut părerea prietenei mele cele mai bune, dar nu m-a mulţumit răspunsul ei. M-a sfătuit să am răbdare că-i va trece. Şi de jumătate de an tot am răbdare. Am citit despre crizele bărbaţilor, despre nevoia lor de a evada din căsnicie, dar n-am reuşit să ajung la o concluzie.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • irinap pe 14 Dec 2015, 10:12
    Infidelitate

    MARE GREȘEALĂ! El va înțelege că procedează corect. Se va îndepărta de tine. Se va îndrăgosti de cealaltă (probabil o colegă de servici). Spune-i deschis că știi că are o aventură și să ia o decizie (ori amanta ori tu). În același timp vezi ce nu merge bine între voi (de obicei este vorba de sex). Și ia măsuri. Lăsând lucrurile să se rezolve de la sine nu este bine. SĂ ȘTII CĂ ÎN VIAȚĂ NU SE OBȚINE NIMIC FĂRĂ LUPTĂ. ȘI DACĂ NU ACȚIONEZI LUCRURILE SE VOR AGRAVA. Infidelitatea este o mare problemă pentru toate căsniciile. Te va respecta dacă vei înfrunta situația! Alfel va constata că ești doar o femeie slabă! Baftă!

    0
    0

  • elf pe 7 Dec 2015, 13:04
    comunicare

    cum poti sta in casa cu el fara macar sa discuti?? cum poti sa te uiti la el cand isi da mesajele alea si sa nu zici nimic? eu nu as putea ce e o relatie fara comunicare...macar iti poate spune ce i-a lipsit

    0
    0

  • florentina pe 6 Dec 2015, 18:03
    divort

    divort! punct si de la capat!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod