Poveste adevărată. Cum nu m-am cuplat la speed-dating! O aventură cu bărbaţi singuri

Am încercat această formă rapidă de a întâlni o nouă iubire a vieţii mele, acum când am trecut de 40 de ani, dar am ajuns în situaţii comice şi obositoare

“Să mă duc? Să nu mă duc?” Așa m-am întrebat timp de câteva zile. Cineva îmi frânsese inima și căutam soluții să nu mă bălăcesc într-o nesfârșită plângere de milă. Trebuia să-mi forțez singură mâna, așa că într-una din zile, când mă uitam pe net, am dat click și m-am înscris la un eveniment speed-dating.

În principiu, auzisem cam despre ce este vorba – zece mese, zece întâlniri rapide timp de zece minute cu câte o persoană – altfel spus, în loc să vorbești cu unii pe net, vorbești cu ei în realitate.

În dreptul motivului am scris în loc de “caut o relație”, “socializare”. Erau singurele două variante acceptate. Dacă ar fi fost să scriu adevărul pe scurt, ar fi sunat așa: “preocupări anti-depresie”.
Întâlnirea era stabilită pentru ora 14.30 într-o locație centrală și aglomerată. Sunt punctuală de felul meu…, iar acum chiar nu puteam să las cel puțin douăzeci de persoane să mă aștepte, din care zece erau bărbați… dacă era doar unul mă băgam la o întârzire de zece minute, acolo… ca să dea bine… dar cu zece nu te pui.
 
Am ajuns chiar mai devreme cu câteva minute ca să găsesc și să observ locația. Nimic deosebit. Oameni pe terasă, soare afară. Era clar că se va ține înăuntru. Am intrat la fix 14.30 și privirea mea laterală sau pierdută în zare (Slavă Domnului că avem această abilitate!) a fotografiat rapid câțiva bărbați grupați în jurul unuia cu o listă… și nicio femeie! Am intrat în panică și l-am întrebat cu o voce joasă, dar autoritară, pe băiatul care servea:
Toaleta unde e?
Jos, mi-a răspuns el imediat, arătându-mi niște scări.

Cam în același timp cu răspunsul băiatului, din grupul bărbaților care mă urmăriseră cu privirile – le simțeam cum sfârâiau curioase pe geaca mea de piele – s-a auzit o voce:
Sus!
În timp ce coboram, am auzit cum băiatul le explica ce căutam de fapt și apoi un “Aaaa (ușor dezamăgit), toaleta!”.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 1 Dec 2015, 05:32
    fara

    salu nu stiu cat de reala e povestea ta..ai facut-o cu final fericit izul amar ramane ps: cata aroganta din partea ta sa-i califici pe toti asa cum ai facut-o din cate zici tu nu ai vorbit prea mult..probabil ca ai o serie de citate si subiecte predilecte..ca toti nu-i asa? oricum sper ca ai obtinut ce cautai : un lector in pat , spalat si capabil cel putin sa poarte ca s tine un blugi si tricou :)

    5
    2

  • florentina pe 30 Nov 2015, 19:26
    comeon886

    la multi ani, andrei! povesteste-ne draga andrei. asa ai gasit tu o sotie puternica te-ai rugat insistent si ea a aparut.

    2
    0

  • Andrei pe 30 Nov 2015, 17:08
    Aiurea

    Cea mai mare prostie sa astepti perfectiunea sa se scoboare din cer. Daca iubesti si esti iubita, casatoreste-te si sprijiniti-va unul pe altul sa ajungeti cat mai buni sl suflet. In spatele unui barbat puternic sta o femeie puternica care il sprijina, nu una care e lenesa in carca lui! Si puteti sa ii cereti lui Dumnezeu sot/sotie si El va va da. (cereti sincer, insistent si cu credinta)

    3
    3

  • florentina pe 30 Nov 2015, 11:34
    comeon886

    multi barbati pe acest site- "eva.ro" lolololololol

    0
    1

  • Bluff pe 30 Nov 2015, 11:21
    Ha-ha

    Mi-a placut faza cu 10 minute intarziere din oficiu.. Fato, ai o tona de prejudecati! Esti normala? Tu faci asta din principiu?! Site-ul asta e plin de sarite de pe fix..

    5
    3

  • Flit pe 30 Nov 2015, 11:13
    Parerea mea...

    Ti-am citit articolul... Ca multe alte femei, esti rudimentara in gandire, falsa, cu multiple fetze (si niciuna frumoasa, din pacate), duplicitara, urata la suflet (daca oi avea unul). Nu te mai chinui sa intalnesti pe cineva... o sa-i faci viata un iad. Ramai singura, ca e mai bine pentru toata lumea... Pune mana si mai citeste ceva literatura buna, poate s-o mai misca ceva in inima aia impietrita. Lasa telenovelele pline de intrigi, de aia gandesti asa. Dar ce imi pierd eu timpul de pomana? Ca sa intelegi chestiile astea ai nevoie si de ceva ratiune. Ori femeile si ratiunea sunt doua chestii incompatibile. Asa ca...hai flit!

    8
    7

  • florentina pe 30 Nov 2015, 09:32
    comeon886

    poti gasi un Mr Right de obicei divortat pe site-urile respective cu o pereche de silicoane

    7
    3

  • viorela pe 30 Nov 2015, 08:01
    Comentariu

    CRED ca este foarte greu ca azi sa mai gasesti cu adevarat un barbat in care sa contezi 100%... Sentimente.ro a fost un site bun in urma cu peste 10 ani...acum cred ca nu mai este ca si alte multele. Pe site-urile astea vin tot felul de anormali,deviati sexual/comportamental si tot pachetul... Ca in orice trebuie sa ai acel gram de noroc. Sint femei romance care au gasit oameni onorabili pe site de matrimoniale...dar atit de putine...Azi este fff riscant..in orice tara...iar chestia asta cu sex de n feluri/aberatii/dezaxari etc. te cuprinde groaza... Cel mai sigur este rugaciunea/dezlegari si Domnul cu Maica Sfinta sa il aduca... Fata asta care a refuzat acel baiat numai pentru ca I-a vorbit de Divinitate...nu este nici de Doamne ajuta! Numai daca omul nu parea deplasat in tot ce vorbea de religia lui... Este ff greu sa gasesti pe Mister Right DAR nu imposibil...ceea ce la oameni este imposibil la Dumnezeu este posibil. Deci curaj/prudenta/speranta. Slavit sa fie Domnul!

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod