Europa Travel te racoreste cu preturi usoare!

Vara bate nerabdatoare la usa si iti pregateste un buchet de oferte turistice pentru vacanta! Lucrurile care conteaza cu adevarat sunt momentele petrecute cu familia si cu persoanele iubite...
Vara bate nerabdatoare la usa si iti pregateste un buchet de oferte turistice pentru vacanta! Lucrurile care conteaza cu adevarat sunt momentele petrecute cu familia si cu persoanele iubite... Fa-le o surpriza si rezerva o vacanta la Europa Travel pentru tine si cei dragi tie.

In familie, in doi sau cu prietenii? Fugi, in orice formula, la Kusadasi!


Kusadasi este taramul tuturor posibilitatilor, un oras port la Marea Egee si una dintre cele mai populare statiuni din Turcia. Cei care vor sa descopere un loc cu numeroase atractii, localuri si traditii, sunt oricand bineveniti aici.

Preturile pornesc de la 310 Eur / persoana / sejur, in functie de categoria hotelului ales si de facilitatile oferite.
In tarif sunt incluse: bilet de avion cursa charter, transferuri, 7 nopti cazare hotel 2* / 3* / 4* / 5*, masa in functie de hotelul ales, asistenta turistica locala
.

Plaja din Bodrum te asteapta! Pregateste-te de intalnire!


Bodrum, cu atmosfera sa boema, este un oras magic situat pe coasta egeeana. Aceasta statiune este o incantatoare destinatie de vacanta care satisface exigentele oricarui turist si care isi asteapta vizitatorii sa-i descopere misterele.
 

Preturile pornesc de la 351 Eur / persoana / sejur, in functie de categoria hotelului ales si de facilitatile oferite.
In tarif sunt incluse: bilet de avion cursa charter, transferuri, 7 nopti cazare hotel 2* / 3* / 4* / 5*, masa in functie de hotelul ales, asistenta turistica locala.


Mare, soare, relaxare. Toate intr-un singur loc, la Marmaris!


Potrivit pentru toate gusturile, Marmaris combina frumusetea cadrului natural cu aerul cosmopolit si ritmul trepidant al cotidianului. Viata de noapte este dintre cele mai active, in timp ce sporturile nautice sunt practicate la cel mai inalt standard.  

Aici te vei simti rasfatat, alintat si mereu tentat de o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber.

Preturile pornesc de la 295 Eur / persoana / sejur, in functie de categoria hotelului ales si de facilitatile oferite.
In tarif sunt incluse: bilet de avion cursa charter, transferuri, 7 nopti cazare hotel 2* / 3* / 4* / 5*, masa in functie de hotelul ales, asistenta turistica locala.


Straluceste pe plaja Lara, din Antalya!


Antalya a constituit dintotdeauna o atractie tentanta, cu nisipurile sale fine si apele cristaline, o destinatie de vacanta ce sadeste in inima turistului un sentiment unic de incantare si deliciu. Orasul are alaturi plaja Lara, bine cunoscuta pentru frumusetea sa si pentru apa foarte limpede.

Preturile pornesc de la 276 Eur / persoana / sejur, in functie de categoria hotelului ales si de facilitatile oferite.
In tarif sunt incluse: bilet de avion cursa charter, transferuri, 7 nopti cazare hotel 2* / 3* / 4* / 5*, masa in functie de hotelul ales, asistenta turistica locala.


Nu mai visa la vacanta...
rezerva acum pentru ca la Europa Travel sunt cele mai mici preturi!

EUROPA TRAVEL
Adresa: Sos. Mihai Bravu nr. 62 A, parter, cladirea Spectrum
Telefon fix: 021.311.55.20, 031.402.55.86
Mobil: 0723-153.702
E-mail: office@europatravel.ro
URL: www.europatravel.ro
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihnea alex pe 15 Iul 2009, 19:25
    atentie

    aveti mare grija de aceasta firma EUROPA TRAVEL este o mare tzeapa , va spune unul care s-a fript . am gasit niste conditii greu de suportat,un jeg ,,,, si conform vorbei ....pe afara vopsit gardul si innauntru LEOPARDUL(jegul si gandacii si......) asa ca prieteni ganditi inainte de a lua o hotarare ps motiv de gandit -de ce la ei pe site nu exista forum sa isi impartaseasca lumea parerile?/////?

    0
    0

  • Emilia pe 2 Iun 2009, 19:39
    Vacanta

    Atat de frumos sunt descrise destinatiile..! Ce-as pleca si eu...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod